Boxsprings & Bedden

De keuze voor boxspring ten opzichte van een ander slaapsysteem, hangt af van het comfort dat u zoekt. Heel veel mensen denken nog steeds dat de bodem waarop u het matras plaatst, geen invloed heeft op het comfort. Het tegendeel is waar, de bodem bepaalt samen met het matras het comfort! U kunt dit, net als de keuze van het kussen, niet los van elkaar zien. Een boxspring geeft meer comfort dan een spiraalbodem, en een lattenbodem heeft ook weer andere kwaliteiten. Dus wilt u maximaal comfort halen uit uw bed, dan is een boxspring de beste keuze!

Bent u op zoek naar bed of ombouw? Ook daar hebben wij een uitgebreide collectie van staan in onze winkels. Wij hebben zeer fraaie bedombouwen van Zack Design en Hasena gemaakt van echt hout. Deze bedden zijn te bestellen in verschillende houtsoorten. Wij kunnen u in de winkel alle uitleg geven en samen met u een prachtig bed en comfort uit te zoeken.

Vlakke Boxspring

Als u veel comfort zoekt en van soepel ligcomfort houdt, dan is een vlakke boxspring voor u waarschijnlijk de beste keuze. Gebruik altijd een pocketvering matras op dit systeem in verband met de ventilatie en de op elkaar afgestemde veringen. Wij hebben vele merken die u een perfecte boxspring kunnen leveren.

Verstelbare Boxspring

Het is uiteraard vanzelfsprekend dat een elektrisch verstelbare boxspring meer mogelijkheden biedt dan een vlakke boxspring. Bij verstelbaarheid kunt u denken aan het verstellen van het hoofd- en het voeteneind. Daarnaast kunt u in de verstelbaarheid van het hoofd- en voeteneind nog verschillende opties krijgen om deze nog individueler aan te passen. Door deze extra mogelijkheden is een elektrische boxspring duurder dan een vlakke boxspring. Echter krijgt u er een groot genot voor terug dat iedere dag weer als een verrijking van uw leven zal aanvoelen. Mensen die eenmaal een elektrisch verstelbare boxspring gewend zijn en zich oriënteren op een nieuwe boxspring, kiezen vrijwel altijd weer voor een elektrische uitvoering.

"Zonder goed advies maakt u al snel de verkeerde keuze."

5 tips voor het beste bed

  • Oriënteer eerst zelf via internet
  • Raadpleeg vrienden en kennissen wat hun ervaring is
  • Zoek uit wat voor bed en matras u nu heeft. Welke afmeting? Schrijf de voor- en nadelen op
  • Zorg dat u uitgerust bent als u gaat proefliggen
  • Schrijf uw wensen op en stem dit eventueel af met uw partner
Maak een proefligafspraak

Bezoek de beddenspecialist van de Randstad

Winkels & openingstijden

Benieuwd naar onze merken?

Bekijk ons overzicht

Bekijk nu onze aanbiedingen

Bekijk onze showroommodellen