Boxsprings & Bedden

De keuze voor boxspring ten opzichte van een ander slaapsysteem, hangt af van het comfort dat u zoekt. Heel veel mensen denken nog steeds dat de bodem waarop u het matras plaatst, geen invloed heeft op het comfort. Dat wordt ook vaak beweerd door online marketing bedrijven die claimen ‘verstand van zaken’ te hebben. Echt……het tegendeel is waar! De bodem bepaalt samen met het matras het comfort en uiteindelijk de ondersteuning van uw lichaam! U kunt dit, net als de keuze van het kussen, echt niet los van elkaar zien. Een boxspring geeft meer comfort dan een spiraalbodem, en een lattenbodem heeft ook weer andere kwaliteiten in combinatie met matrassen die daar specifiek voor gemaakt zijn. Dus wilt u maximaal comfort halen uit uw bed, dan is mogelijk een boxspring van één van de fabrikanten die wij geselecteerd hebben de beste keuze!

Bent u op zoek naar bed, bedomranding (ombouw/ledikant)? Ook daar hebben wij een uitgebreide collectie van staan in onze winkels. Wij hebben zeer fraaie bedombouwen van Zack Design en Hasena gemaakt van massief hout. Deze bedden zijn te bestellen in verschillende houtsoorten en afwerkingen. Maar ook de moderne omranding van Avek: Stiel (staal) genaamd. Deze omranding is minimalistisch en kan ook worden gestoffeerd. Wij kunnen u in de winkels alle uitleg geven en samen met u een prachtig bed en belangrijker nog: het juiste comfort helpen uit zoeken. Wij adviseren, maar u bepaald!

Vlakke Boxspring

Als u veel comfort zoekt en van soepel ligcomfort houdt, dan is een vlakke boxspring voor u waarschijnlijk de beste keuze. Vandaar dat de boxspring tegenwoordig het meest verkochte slaapsysteem is. Gebruik altijd op dit systeem een matras wat hiervoor speciaal is gemaakt in verband met de ventilatie en de op elkaar afgestemde ondersteuning. Wij hebben veel merken die u een perfecte boxspring kunnen leveren in vele prijsklasse. De verschillen zitten in de techniek, de materiaal opbouw en speciale (luxe) stofferingen die de merken hanteren.

Verstelbare Boxspring

Het is bijna vanzelfsprekend dat een elektrisch verstelbare boxspring meer comfort mogelijkheden biedt dan een vlakke boxspring. Dit is een extra luxe. Bij verstelbaarheid kunt u denken aan het verstellen van het hoofd- (ruggedeelte) en het voeteneind (vaak met knieknik). Daarnaast kunt u in de verstelbaarheid van het hoofd- en voeteneind nog verschillende opties krijgen om deze nog individueler aan te passen bijvoorbeeld met een massage functie, een verstelbare neksteun of zelfs verstelbare zoneringen zodat u de boxspring soepeler of steviger kunt maken. Door deze extra mogelijkheden is een elektrische boxspring duurder dan een vlakke boxspring. Echter krijgt u er veel genot voor terug dat iedere dag weer als een verrijking van uw leven zal aanvoelen. Mensen die eenmaal een elektrisch verstelbare boxspring gewend zijn en zich oriënteren op een nieuwe boxspring, kiezen vrijwel altijd weer voor een elektrische uitvoering.

"Zonder goed advies maakt u al snel de verkeerde keuze."

5 tips voor aankoop van het voor u best passende bed

  • Oriënteer eerst zelf via onze website of via internet (maar een matras online kopen is écht geen goed idee)
  • Zoek uit wat voor bed (bodem) en matras u nu heeft. Welke afmeting? (meet het na!), hoe oud het is en welke merk het betreft.
  • Zorg dat u even de nodige tijd neemt als u komt proefliggen. Wij hebben kennis van zaken en willen u graag optimaal kunnen adviseren.
  • Schrijf eventueel uw wensen op! (indien van toeassing: stem dit af met uw eventuele partner en kom dan ook het liefst op afspraak samen)
  • U koopt nachtrust voor minimaal de komende 10 jaar. Realiseert u zich hoe belangrijk goed slapen is?! Wij helpen u daar bij met gegarandeerd een goede nachtrust!
Maak een proefligafspraak

Bezoek de beddenspecialist van de Randstad

Winkels & openingstijden

Benieuwd naar onze merken?

Bekijk ons overzicht

Bekijk nu onze aanbiedingen

Bekijk onze showroommodellen