CBW garantie en Service

GARANTIE:

Kopen bij OOST,  een C.B.W.-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid, waaronder een degelijke garantie. Winkels die C.B.W.-erkend zijn, hanteren de Algemene Voorwaarden van het C.B.W. die u als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u  bij ons iets koopt. De door ons aangeboden garanties doen niets af aan de wettelijke garantie en fabrieksgarantie waar u als consument recht op hebt. Mocht  er onverhoopt toch iets niet goed gegaan zijn, dan kunt u ons altijd bellen of een email sturen. Met de grootste zorg zullen wij proberen om het probleem snel voor u op te lossen. Dat is een belofte en onze kracht.

Als u er onverhoopt met ons niet uitkomen dan kunt u zich in een uiterste geval altijd nog wenden tot de geschillencommissie (www.uitgesprokenzaak.nl).

Voor de prijzen die op onze webshop staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met OOST Slaapcomfort Sinds 1935 te mogen claimen of te veronderstellen.

• Bekijk hier de Algemene voorwaarden CBW
• Bekijk hier de Reglementen van de Outlet

NB. Omruil garantie voor matrassen is (fabrikant-merk) en product gebonden en geldt niet voor showroommodellen.

OOST Service:

Bij OOST Slaapcomfort werken wij al meer dan 86 jaar aan de beste oplossingen voor een goede nachtrust. Kiezen voor OOST betekend kiezen voor maatwerk, vakwerk, goede, door ons geselecteerde merken en een het juiste (persoonlijk) advies. Onze slogan is dan ook: “U slaapt nu eenmaal beter met een goed advies” en dat merkt u (straks). Met een bed van OOST wordt u iedere dag weer uitgerust wakker en begint u uw dag vol nieuwe energie, Elke dag weer, voor vele jaren. Uw nachtrust is onze passie!

OOST Snelle levering:

Omdat wij alles qua magazijn (ontvangst goederen), controle en aflevering in eigen beheer hebben kunnen wij direct uitleveren als uw bestelling door ons is ontvangen. Onze vakmensen komen op afspraak naar u toe en zorgen ervoor dat uw bestelling (zoals vooraf besproken) keurig wordt geplaatst in uw slaapkamer.

OOST Nazorg:

De OOST service stop niet op het moment dat uw bestelling thuis is afgeleverd. Heeft u op een later moment vragen over uw bestelling? Neem dan gerust contact op met onze service afdeling.

Heeft u nog vragen over de voorwaarden, service of garantie?

Neem dan contact met ons op: 020-6929151

Jensen