Ecolife Boxspring

Goed voor mens en milieu. Een gezonde omgeving is essentieel voor een slaapkamer. Met de natuurlijke materialen zoals biologisch bamboe en biologisch katoen zorgt Ecolife Beds voor deze gezonde omgeving.

De Ecolife-bedden worden op een duurzame manier volgens de Zweedse handwerktraditie gemaakt. Zo zijn de frames van Zweeds dennenhout gemaakt en zorgen de geharde en versterkte hoeken door de brede framelatten voor een stabiel bed voor wel 25 jaar. De sisal uit de agaveplant, het veganistische alternatief voor paardenhaar, zorgt ervoor dat het vocht wordt geabsorbeerd.

Kortom de Zweedse Ecolife boxsprings zijn gemaakt van alleen 100% natuurlijke (vegan) materialen zoals o.a. agave, bamboe, organische katoen en natuurlijke latex. Er zijn zelfs geen dierlijke materialen in verwerkt waardoor je het zelfs een veganistisch bed zou kunnen noemen. En het allermooiste is dat deze bedden niet meer kosten dan bedden met synthetische materialen. Wij hebben alle Ecolife modellen staan in onze vestiging in Amsterdam Buitenveldert.

Een gezond bed

 

Alle stoffen van de bedden zijn getest op schadelijke stoffen. Vanaf de garen en voering tot knopen, ritssluitingen en nieten. Wij gebruiken alleen natuurlijk materiaal van absolute topkwaliteit. Biologisch bamboe, organisch katoen, 100% natuur latex, vlas en agave. De bedden zijn natuurlijk antibacterieel en gifvrij. Ook de kans op stof- en huismijt wordt hierdoor aanzienlijk minder. Nu heeft iedereen de mogelijkheid om op natuurlijke wijze van een welverdiende nachtrust te genieten.

 

 

Ecolife – Eco Comfort

De Ecolife Boxspring Eco Comfort is een 100% natuurlijke (Vegan) boxspring met een zeer mooie prijs- en kwaliteitverhouding. Het bed is gemaakt van mooie natuurlijke materialen als bamboe, katoen, vlas en 100% zuivere natuurlatex. Dit zorgt voor een optimale vocht- en warmteregulatie. In dit bed zijn uiteraard geen synthetische materialen verwerkt.

Ecolife – Eco Luxury

De Ecolife Boxspring Eco Luxury is de meest luxe uitvoering van het Eco-Life bedden-programma. Het ligcomfort is te vergelijken met de bedden van de hogere prijsklasses. Deze boxspring heeft een 27 cm dik matras met een pocketveer van 16 cm hoog, afgewerkt met de mooiste, natuurlijke (Vegan) materialen zoals o.a. agave, organische katoen, 100% zuivere natuurlatex, vlas en bamboe. De stof bestaat uit een mix van katoen en linnen en is afgewerkt met een luxe bies. Er zijn vele kleurmogelijkheden leverbaar.

Ecolife – Eco Agave

De Ecolife Boxspring Eco Original Agave is een zeer bijzondere boxspring van mooie natuurlijke materialen als bamboe, katoen, vlas en 100% agave. De agave is qua structuur vergelijkbaar met paardenhaar en dat zorgt voor een optimale vocht- en warmteregulatie. De agave wordt op de zelfde manier verwerkt als paardenhaar. In dit bed zijn uiteraard geen synthetische materialen verwerkt.

Heeft u vragen?

Neem telefonisch contact op met één van onze winkels. Of bezoek onze winkel in Amsterdam (Buitenveldert) U kunt ook een afspraak maken wanneer het u uitkomt! Wij nemen uitgebereid de tijd voor u voor een optimaal, geheel vrijblijvend persoonlijk advies en kunnen u de verschillen met onze andere merken duidelijk laten voelen.

Onze slaapadviseurs staan voor u klaar om u te adviseren.