Ecolife Boxspring

De Zweedse Ecolife boxsprings zijn gemaakt van alleen 100% natuurlijke materialen zoals o.a. agave, bamboe en organische katoen. Er zijn zelfs geen dierlijke materialen verwerkt waardoor je het zelfs een veganistisch bed zou kunnen noemen. En het allermooiste is dat deze bedden niet meer kosten dan bedden met synthetische materialen.

Ecolife – Eco Comfort

De Ecolife Boxspring Eco Comfort is een 100% natuurlijke boxspring met een zeer mooie prijs- en kwaliteitverhouding. Het bed is gemaakt van mooie natuurlijke materialen als bamboe, katoen, vlas en 100% zuivere natuurlatex. Dit zorgt voor een optimale vocht- en warmteregulatie. In dit bed zijn uiteraard geen synthetische materialen verwerkt.

Ecolife – Eco Luxury

De Ecolife Boxspring Eco Luxury is de meest luxe uitvoering van het Eco-Life bedden-programma. Het ligcomfort is te vergelijken met bedden van de allerhoogste prijsklasses. Deze boxspring heeft een 27 cm dik matras met een pocketveer van 16 cm hoog, afgewerkt met de mooiste, natuurlijke materialen zoals o.a. organische katoen, 100% zuivere natuurlatex, vlas en bamboe. De stof bestaat uit een mix van katoen en linnen en is afgewerkt met een luxe bies.

Ecolife – Eco Agave

De Ecolife Boxspring Eco Original Agave is een zeer bijzondere boxspring van mooie natuurlijke materialen als bamboe, katoen, vlas en 100% agave. De agave is vergelijkbaar met paardenhaar en dat zorgt voor een optimale vocht- en warmteregulatie. In dit bed zijn uiteraard geen synthetische materialen verwerkt.

Heeft u vragen?

Neem telefonisch contact op met één van onze winkels. Of bezoek onze winkel in Amsterdam. U kunt ook een afspraak maken wanneer het u uitkomt.

Onze slaapadviseurs staan voor u klaar om u te adviseren.