Avek Boxsprings

Avek Boxsprings

Avek heeft vier verschillende boxspring modellen: 1927, Fier, Simmer, Noflik en Ninety. Elk boxspring type heeft een eigen karakter en biedt een ruime keuze aan op maat gemaakte mogelijkheden, zoals stof, hoofdbord, keuze in toppers en hardheden van de matrassen. Zo vind u altijd een bed dat bij u past. Heeft u een vraag over de slaapsystemen van Avek? Neem dan gerust contact op met onze slaapadviseurs

Avek Boxspring 1927 Original

De Avek Boxspring 1927 verwijst naar de oprichting van Avek in dat jaar. Hij is gemaakt volgens de hoge standaard die Avek hanteert voor de bedden die ze maakt. Deze boxspring bestaat uit vier delen: 1 of twee matrassen, twee boxsprings, een topper en een hoofdbord. Deze boxspring  is in een vlakke of elektrisch verstelbare versie te verkrijgen. U kunt kiezen uit een aantal hoofdborden, matrassen en toppers. Zo kunt u het bed aanpassen aan uw wensen en eisen. Een bed vol comfort voor een zeer goede prijs! Het matras is verkrijgbaar in 4 verschillende hardheden: soft, standaard, stevig en extra stevig.

Verkrijgbaar in 4 varianten:

 • Avek 1927 Original
 • Avek 1927 Button
 • Avek 1927 Border
 • Avek 1927 Block

Avek Boxspring 1927 Button

Avek Boxspring 1927 Border

Avek Boxspring 1927 Block

Avek Boxspring Fier Flak

Fier is een ander woord voor trots. En trots zijn wij op onze nieuwe Boxspring Fier. Samen met ontwerper Hans Daalder zijn we erin geslaagd een bijzondere, nieuwe boxspring te ontwikkelen. De basis van elk Fier bed is de unieke ventilatiebox met geïntegreerde dwarsgespannen spiraalbodem en een kern van pocketveren. De bijbehorende pocketveringmatrassen zijn leverbaar in drie verschillende hardheden, zodat er altijd een Fier matras is dat bij je past. Bij Boxspring Fier gaan doordachte vormgeving en compromisloos slaapcomfort hand in hand.

Verkrijgbaar in 3 varianten:

 • Avek Fier Flak
 • Avek Fier Line
 • Avek Fier Style

Avek Boxspring Fier Line

Avek Boxspring Fier Style

Avek Boxspring Simmer Dei

De Simmer boxspring is geïnspireerd op de verfrissende Hollandse zomers. In een Simmer ontwaak je fris omdat het een extra goed geventileerd bed is, voorzien van een ademende spiraalbodem. Een Simmer boxspringcombinatie kenmerkt zich door vier comfortabel verende en ondersteunende lagen, dwarsgespannen spiraalbodem als basis, de pocketvering en de pocketvering met afdeklagen in de matras en 4. de comfortabele topmatras mét comfortzones. Bovendien heeft de Avek Simmer boxspring een fraaie uitstraling.

Verkrijgbaar in 4 varianten:

 • Avek Simmer Dei
 • Avek Simmer Loft
 • Avek simmer Twirre

Avek Boxspring Simmer Loft

Avek Boxspring Simmer Twirre

Avek Boxspring Novlik Pleats

Noflik is een Fries woord en betekent aangenaam, prettig. En dat is precies wat een Noflik boxspring wil zijn: een aangename plek in huis waar u heerlijk kunt ontspannen en waar je ’s nachts geniet van een goede nachtrust. Zo kunt u kiezen uit maar liefst drie hardheden, diverse comfortcombinaties, bedlengtes tot 240 cm en zelfs op maat gemaakte achterwanden. Helemaal afgestemd op uw wensen. Een Noflik boxspring van Avek biedt extra dik drielaags slaapcomfort. De royale combinatie van pocketbox, pocketveringmatras en luxe (pocket)topper staat garant voor weldadig genieten.

Verkrijgbaar in 3 varianten:

 • Avek Novlik Pleats
 • Avek Novlik Stins
 • Avek Novlik State

Avek Boxspring Novlik Stins

Avek Boxspring Novlik State

Avek Boxspring Ninety

Boxspring Ninety is een heerlijk comfortabel boxspringbed, opgebouwd uit 3 royale lagen: de box, een pocketveringmatras, en de topper. Deze lagen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en samengesteld uit hoogwaardige materialen, zodat je bed lang mee gaat. Bijzonder aan de Ninety is dat zowel de pocketvering in de box, de pocketvering in het matras en de OptiFoam HR koudschuim kern in de topper allemaal zijn voorzien van 5 comfortabele zones. Hierdoor vormt het bed zich optimaal naar jouw lichaamscontouren. Zo ligt u nog lekkerder en valt u sneller in slaap.

Heeft u vragen?

Neem telefonisch contact op met één van onze winkels. Of bezoek  één van onze winkels in Amsterdam. U kunt ook een afspraak maken wanneer het u uitkomt.
Onze slaapadviseurs staan voor u klaar om u te adviseren.

"Zonder goed advies maakt u al snel de verkeerde keuze."

5 tips voor het beste bed

 • Oriënteer eerst zelf via internet
 • Raadpleeg vrienden en kennissen wat hun ervaring is
 • Zoek uit wat voor bed en matras u nu heeft. Welke afmeting? Schrijf de voor- en nadelen op
 • Zorg dat u uitgerust bent als u gaat proefliggen
 • Schrijf uw wensen op en stem dit eventueel af met uw partner
Vragen? Neem contact op

Bent u op zoek naar een Avek Matras?

Avek matrassen

Proefliggen? Maak een afspraak

Afspraak maken