Avek matrassen

Avek Matrassen

De pocketvering matrassen van Avek  kenmerken zich stuk voor stuk door een goede ventilatie en het gebruik van bijzondere en kwalitatief hoogstaande materialen. Wij hebben een breed aanbod van matrassen en geven u graag persoonlijk advies. Elk matras is verkrijgbaar in verschillende hardheden, veringen en ondersteuningsmogelijkheden. Zo kunt u gemakkelijk uw persoonlijke pocketvering matras samenstellen die in combinatie met één van onze bedbodems of boxsprings uw ideale slaapsysteem vormt.

Avek Ninety matras

Avek bestaat 90 jaar. En om dit te vieren hebben zij Matras Ninety ontwikkeld. De Ninety is een luxe Avek matras, met liefde en zorg door onze vakmensen gemaakt. Op een Ninety Matras slaapt u heerlijk comfortabel. Het matras heeft 7 comfortzones in zowel de luxe ‘Innerzone latex’ afdeklaag als in de pocketveringkern. De zorgvuldig geselecteerde materialen zorgen er samen met de comfortzones voor dat uw lichaam op de juiste plekken ondersteund wordt, en uw schouders en heupen precies voldoende kunnen ‘wegzakken’ in de matras. Zo vormt de matras zich optimaal naar uw contouren waardoor u heerlijk ligt en sneller in slaap valt.

Avek Bronze matras

De Avek Bronze matras is een matras waar veel mensen zich snel op thuis voelen. Het comfortabele matras is voorzien van een royale 8-slags pocketvering en is met verschillende luxe afdeklagen verkrijgbaar.  Zo komt Bronze tegemoet aan vele slaapwensen.

Er is voor elke slaapwens een Bronze. Type 100 is voor de liefhebber van een veerkrachtig matras. Kies een type 200 als u behoefte heeft aan een matras dat de druk op uw lichaam verlaagt. Voor een optimaal comfort en ventilatie is type 300 de juiste keuze.

Avek Prata matras

Houd u van een iets robuuster matras? Dan is de Prata een goede keus voor u. U ligt net iets steviger en dankzij 7 ergonomische comfortzones wordt uw hele lichaam optimaal ondersteund. Comfort, ventilatie en drukverdeling staan hierbij centraal.

Avek Ouro matras

De Avek Ouro is het beste van het beste. Een fris en comfortabel pocketvering matras met de allerbeste pocketkern, afgedekt met een laag ademend Talalay latex naar keuze. De Ouro gaat door deze uiterst goede kwaliteit extra lang mee.

Waar u op moet letten als u gaat proefliggen?

  • Zorg dat u uitgerust bent
  • Draag soepele kleding en doe uw schoenen uit
  • Ga in uw favoriete houding liggen
  • Beweeg op het matras en probeer om te draaien
  • Stel zoveel mogelijk vragen; bijvoorbeeld over materiaal en de voor- en nadelen van het matras
Proefligafspraak

Bent u op zoek naar een Avek boxspring?

Bekijk collectie