BALR Boxsprings

BALR bed

Dit BALR. bed is gemaakt met oog voor detail en kwaliteit en biedt superieur comfort terwijl je slaapt. De boxspring heeft 275 pocketveren per vierkante meter en is gemaakt van massief dennenhout. De boxspring is bedekt met 3 centimeter koudschuim voor maximaal comfort. Het matras heeft een antisliponderkant en 300 pocketveren per vierkante meter, voor een nog betere nachtrust. Het bed heeft een interne Topper HR60 koudschuim met smart cell-buitenkant. De smart cell-techniek zorgt voor je immuunsysteem dankzij de antibacteriële capaciteiten en huidvriendelijkheid. Met daarbij gecombineerd een prachtige BALR. achterwand met het mooie Hexagon detail daarin verwerkt.

BALR bed Premium

Dit BALR. PREMIUM BED  bestaat uit 2 boxsprings, gemaakt van massief hout met daarop een comfortabel BALR. pocketvering matrassen met 7 zones voor een perfecte ondersteuning van het lichaam. Daarop heeft dit BALR. BED een heerlijke comfortabele Topper van HR45 koudschuim.
Dit bed wordt geleverd in een prachtige zwarte stof. Samen met een mooi strak BALR. hoofdbord met het BALR. merknaam aan de zijkant van het hoofdbord.
het hoofdbord kan in dezelfde maat als het bed of in de bedbreedte + ca. 20 cm.
De hoogte van dit hoofdbord is ca. 110 cm.

De BALR. pocketvering matrassen zijn leverbaar in 2 hardheden:

  • soepel (advies voor lichaamsgewicht tot 80 kg.) of
  • stevig (advies voor lichaamsgewicht voor boven de 80 kg)

 

BALR Superior bed

Dit BALR. BED is gemaakt met oog voor detail en kwaliteit en biedt superieur comfort terwijl je slaapt. Het BED heeft 275 pocketveren per vierkante meter en is gemaakt van massief dennenhout. Het BED is bedekt met koudschuim voor maximaal comfort. Het matras heeft 300 pocketveren per vierkante meter, voor een nog betere nachtrust. Het BED heeft een heerlijke comfortabele Topper van HR60 koudschuim met smart cell-buitenkant.  De smart cell-techniek zorgt voor je immuunsysteem dankzij de antibacteriële capaciteiten en huidvriendelijkheid.

BALR Superior bed Electric Adjustable

Dit BALR. BED is gemaakt met oog voor detail en kwaliteit en biedt superieur comfort terwijl je slaapt. Het BED heeft 275 pocketveren per vierkante meter en is gemaakt van massief dennenhout. Het BED is bedekt met koudschuim voor maximaal comfort. Het matras heeft 300 pocketveren per vierkante meter, voor een nog betere nachtrust. Het BED heeft een heerlijke comfortabele Topper van HR60 koudschuim met smart cell-buitenkant.  De smart cell-techniek zorgt voor je immuunsysteem dankzij de antibacteriële capaciteiten en huidvriendelijkheid en het bed is elektrisch verstelbaar.