Cassenz Collectie

Een  goede nachtrust is essentieel voor uw gezondheid en welzijn. Met een hoofdkussen en dekbed van Cassenz voelt u zich beter, productiever en sterker. Dankzij de beste materialen en vullingen slaapt u sneller en dieper.  Bij Cassenz worden hoogwaardige dekbedden en hoofdkussens voor alle soorten slapers gemaakt. Of u nu op uw buik, rug of zij slaapt: we hebben altijd een hoofdkussen en dekbed dat bij u past.

Cassenz Dekbedden

Bij Cassenz kunt u kiezen uit een breed scala aan dekbedden. Met vullingen van onder andere dons, katoen, wildzijde en natuurlijke materialen. Het maakt niet uit of u liever warm of koud slaapt. Of de voorkeur geeft aan een dikke of juist een dunne dekbed. Met een dekbed van Cassenz slaapt u optimaal.

De collectie bestaat uit dekbedden met verschillende vullingen:

  • Donzen dekbedden
  • Natuurlijke dekbedden
  • Katoenen dekbedden
  • Wildzijde dekbedden
  • Synthetische dekbedden

Elk materiaal heeft unieke eigenschappen en voordelen. Er is altijd een dekbed dat past bij uw wensen en slaapgewoonten.

Cassenz Kussens

De hoofdkussens van Cassenz zijn er in diverse varianten: latex, dons, synthetisch materiaal en specials. Ze zijn stuk voor stuk vormvast, ergonomisch gevormd en bieden constante ondersteuning. De ccollectie Cassenz  hoofdkussen bestaan uit de volgende kussens:

Cassenz Monaco

is een ergonomisch gevormd latex hoofdkussen. Door de halfronde uitsparing aan de onderzijde vult dit kussen de ruimte tussen uw hoofd en schouders perfect op. Latex heeft de eigenschap dat het gedurende de gehele nacht dezelfde hoogte behoudt waardoor u uw kussen niet meer hoeft op te schudden en u ten alle tijden de juiste ondersteuning behoud.

Cassenz Le Mans

een heerlijk latex hoofdkussen gemaakt van 100% latex. Dit materiaal is zeer stevig en vormvast. Het kussen is ergonomisch gevormd. Hij ondersteunt uw hoofd gedurende de hele nacht. En u hoeft het kussen nooit op te schudden om heerlijk te slapen.

De Sandown 30

is een heerlijk hoofdkussen in boxvorm (met opstaande randen). Dit donzen kussen is gevuld met 30% dons en 70% veertjes. Door de veertjes is dit een iets steviger kussen

De Sandown 90

is een heerlijk hoofdkussen in boxvorm (met opstaande randen). Dit donzen kussen is gevuld met 90% dons en 10% veertjes. Lekker zacht donzen hoofdkussen.

Kom naar onze winkel in Amsterdam om ons ruime Cassenz assortiment aan hoofdkussens uit te proberen.