Christian Fischbacher collectie

Dekbedovertrekken

Bij OOST Slaapcomfort sinds 1935 kunt u kiezen uit een ruime keuze van dekbedovertrekken van onde randere Christian Fischabcher.
Diverse dessins in Jersey, Katoen-Percale en Satijn. Christian Fischabcher gebruikt de mooiste en beste stoffen zodat u een comfortabele nachtrust heeft.
In de collectie wordt 100% katoen-satijn, echte zijde en 100% Jersey-katoen gebruikt. Uw slaapkamer krijgt een ontspannen sfeer met een uniek design van Christian Fischbacher.
U bent van harte welkom om in onze beddenwinkel in Amsterdam te kijken welk design het beste bij uw smaak en slaapkamer past.

Bekijk hier de collectie

Hoeslakens

De exclusieve hoeslakens van Christian Fischbacher zijn door de selectie van de fijnste katoendraden en de beste katoensoorten ter wereld van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Uitsluitend de beste verfgrondstoffen zijn gebruikt om kleur te geven aan de hoeslakens. Hierdoor wordt de kleurechtheid lang gegarandeerd. De hoeslakens worden op exate hoogte gemaakt, zodat het perfect aansluit. De Christian Fischbacher hoeslakens zijn verkrijgbaar in vele diverse afmetingen en kleuren.

Bekijk hier de collectie

Heeft u vragen of wilt u de collectie komen bekijken?

Ons team van slaapexperts staan voor u klaar om u mee te nemen in de wereld van Christian Fischbacher en alle materialen te laten voelen. Kom langs of neem contact met ons op:  telefoonnummer 020-6929151 of per mail verkoop@oostslaapcomfort.nl.