Welke Eastborn boxspring past bij u?

De keuze voor boxspring ten opzichte van een ander slaapsysteem, hangt af van het comfort dat u zoekt. Heel veel mensen denken nog steeds dat de bodem waarop u het matras plaatst, geen invloed heeft op het comfort. Het tegendeel is waar, de bodem bepaalt samen met het matras het comfort! U kunt dit, net als de keuze van het kussen, niet los van elkaar zien. Een boxspring geeft meer comfort dan een spiraalbodem, en een lattenbodem heeft ook weer andere kwaliteiten. Dus wilt u maximaal comfort halen uit uw bed, dan is een boxspring de beste keuze!

Bent u op zoek naar bed of ombouw? Ook daar hebben wij een uitgebreide collectie van staan in onze winkels. Wij hebben zeer fraaie bedombouwen van Zack Design en Hasena gemaakt van echt hout. Deze bedden zijn te bestellen in verschillende houtsoorten. Wij kunnen u in de winkel alle uitleg geven en samen met u een prachtig bed en comfort uit te zoeken.

Eastborn Boxsprings

Eastborn heeft vele opties wat betreft ligcomfort en het uiterlijk van de boxspring. Uitsluitend de meest hoogwaardige materialen worden gebruikt tijdens de fabricage van een Eastborn matras of boxspring. U kunt kiezen voor een standaard vlakke boxspring of voor extra comfort met een verstelbare boxspring. Tevens is er ruime keuze uit diverse (top)matrassen, hoofdborden, kleuren en afmetingen. In onze winkel hebben wij een ruime Eastborn collectie staan en kunnen wij helpen de juiste keuzes te maken.

Eastborn Boxspringset

Of uw woonstijl nu klassiek of modern is, bij Eastborn is er altijd een boxspringcombinatie die bij uw slaapwensen past.

Bovendien kunt u uw bed helemaal samenstellen naar eigen voorkeur. Bekijk hier het Eastborn Lookbook.

Gaat u voor de stijl classic, loft, urban of nordic?

Eastborn Ruby Boxspring

De Eastborn Ruby is een boxspring die uw lichaam perfect ondersteunt. Of u nu een zijslaper of een rugslaper bent. Stabiel, met een uitstekende veerkracht en ultiem ligcomfort. En dat voor de een zeer aantrekkelijke prijs. De vaste Eastborn Ruby is lekker hoog. Dat ligt prettig en ziet er goed uit. Met een elektrisch verstelbare Eastborn Ruby vind u moeiteloos de ideale houding om een boek te lezen, tv te kijken of op bed te ontbijten. De afstandsbediening is draadloos en ook met een splittopdekmatras blijft het mogelijk om beide boxsprings onafhankelijk van elkaar te verstellen. Deze splittopper wordt standaard geleverd bij een verstelbare Eastborn Ruby boxspringcombinatie. Prijzen vanaf € 3.245,-

Eastborn Plain Boxspring

Een boxspringcombinatie met een goede veerkracht en de juiste ondersteuning voor een heerlijk ligcomfort. U kunt uw Eastborn Plain boxspring eenvoudig samenstellen door een keus te maken tussen de 2 hoofdborden Regular of More, een vaste of verstelbare boxspring, matrassen in een White of Colour uitvoering, de 2 Plain topdekmatrassen, 4 kleuren stof en verschillende tijdloze poten. Verkrijgbaar vanaf € 1.599,-

Eastborn Sand Boxspring Maple

Het design van hoofdbord Maple, dat stoer combineert met een romantisch landelijk accent, en de hoogwaardige materialen van de boxspring maken het een statement in iedere slaapkamer. Boxspring Maple is op deze foto uitgevoerd met rechthoekige houten poten, maar is bijvoorbeeld ook uit te voeren met massief houten blokpoten. Voor een extra stijlvolle touch. Gebruik bluetooth connection: bedien je bed met je smartphone of tablet.
Verkrijgbaar vanaf 4.299,-

Model Maple, bestaande uit
2 boxsprings Sand vast incl. poten
2 matrassen Sand S1000
Topdekmatras Natuurlatex Luxe
Hoofdbord Maple.
Elektrisch verstelbaar (incl. Splittopper) vanaf € 5.899,-.

Eastborn Boxspring Sand Linden

Het eigentijdse hoofdbord Linden kent een strak design met slanke lijnen en een luxe stoffering. De ranke sledes geven het bed een tijdloze uitstraling. Voor optimaal comfort combineer je de boxspring met een topdekmatras van natuurlatex, dat zich naar jouw lichaam vormt. Geef de Linden een persoonlijke touch door je eigen kleur, stof en bijpassende accessoires uit te kieze. Gebruik bluetooth connection: bedien je bed met je smartphone of tablet.
Verkrijgbaar vanaf 4.199,-

Model Linden, bestaande uit:
2 boxsprings Sand vast incl. poten
2 matrassen Sand S1000
Topdekmatras Natuurlatex Luxe
Hoofdbord Linden,
Elektrisch verstelbaar (incl. Splittopper) vanaf € 5.799,-.

Eastborn Boxspring Sand Oak

Boxspring Oak combineert het beste van twee werelden. De plek in jouw slaapkamer waar modern en landelijk elkaar in perfecte harmonie ontmoeten. De rechthoekige vormen geven deze boxspring extra karakter. Het hoofdbord van boxspring Oak is in twee delen te monteren, wat het bed verplaatsen een stuk praktischer maakt. Gebruik bluetooth connection: bedien je bed met je smartphone of tablet. Verkrijgbaar vanaf 4.399,-

Model Oak, bestaande uit:
2 boxsprings Sand vast incl. poten
2 matrassen Sand S1000
Topdekmatras Natuurlatex Luxe
Hoofdbord Oak
Elektrisch verstelbaar (incl. Splittopper) vanaf € 5.999,-.

Eastborn Boxspring Sand Leaf

Boxspring Leaf ademt stijl door het klassieke design en de zachte kleuren. Het fijnzinnige gecapitonneerde hoofdbord is met veel aandacht voor detail gemaakt en geeft model Leaf een luxueuze uitstraling. De verfijnde stiknaden en gladde stof geven het bed een zachte uitstraling. De massief houten blokpoten maken het bed zeer solide. Gebruik bluetooth connection: bedien je bed met je smartphone of tablet. Verkrijgbaar vanaf 4.399,-

Model Leaf, bestaande uit:
2 boxsprings Sand vast incl. poten
2 matrassen Sand S1000
Topdekmatras Natuurlatex Luxe
Hoofdbord Leaf,

Elektrisch verstelbaar (incl. Splittopper) vanaf € 5.999,-.

Matrassen

Een Eastborn boxspring is leverbaar met verschillende type ligcomfort matrassen. Zo heeft u de keuze uit stretch of colour matrassen op uw nieuwe Eastborn boxspring. Stretch matrassen hebben een traditionele witte tijk (hoes van de matras) de colour matrassen van de Eastborn boxspring serie zijn gestoffeerd in een meubelstof, vaak dezelfde kleur als de rest van de boxspring. De Colour matrassen worden vaak gecombineerd met een topper. Vrijwel alle type matrassen van Eastborn zijn leverbaar in twee verschillende hardheden. In onze showroom vindt u een flinke greep uit de boxspring collectie van Eastborn en ook veel verschillende type matrassen.

Bekijk hier alle Eastborn matrassen

"Zonder goed advies maakt u al snel de verkeerde keuze."

5 tips als u gaat proefliggen

  • Oriënteer eerst zelf via internet
  • Raadpleeg vrienden en kennissen wat hun ervaring is
  • Zoek uit wat voor bed en matras u nu heeft. Welke afmeting? Schrijf de voor- en nadelen op
  • Zorg dat u uitgerust bent als u gaat proefliggen
  • Schrijf uw wensen op en stem dit eventueel af met uw partner
Meer info