Welk type matras van Eastborn past bij u?

Eastborn matrassen

Een Eastborn boxspring is leverbaar met verschillende type ligcomfort matrassen. Zo heeft u de keuze uit stretch of colour matrassen op uw nieuwe Eastborn boxspring. Stretch matrassen hebben een traditionele witte tijk (hoes van de matras) de colour matrassen van de Eastborn boxspring serie zijn gestoffeerd in een meubelstof, vaak dezelfde kleur als de rest van de boxspring. De Colour matrassen worden vaak gecombineerd met een topper. Vrijwel alle type matrassen van Eastborn zijn leverbaar in twee verschillende hardheden. In onze showroom vindt u een flinke greep uit de boxspring collectie van Eastborn en ook veel verschillende type matrassen.

Q matrassen

Elke matras uit de Q-serie is uitgerust met een 7-zone Advanced Pocket interieur met elektrothermisch nageharde veren. Elk interieur is speciaal geselecteerd voor jou als zij-/buik- of rugslaper. Het lichaam wordt op de juiste wijze ondersteund door de afwisseling in de hoogte van de veren en het biedt een uitstekend ligcomfort. Er ontstaat tegendruk vanuit de veren, bijvoorbeeld in de schouder- of heupzone, zodra deze meer belast worden.

H matrassen

De Hybride matrassen zijn voorzien van een Genest Advanced Pocket interieur met 300 thermisch nageharde veren per m2. Graph’In is verkoelend en en geleidt warmte 23.000 keer beter dan ander schuim. Dit zorgt voor een optimale diepe slaap en je zult fitter ontwaken. De hoogte van de matrassen en de samenstelling van de materialen zorgen voor een makkelijkere in- en uitstap.

Sixty matrassen

Alle Sixty matrassen zijn voorzien van hun eigen Advanced Pocketinterieur, dit zijn elektrothermisch nageharde veren die de duurzaamheid van jouw matras verhogen. Ze zijn allen afgedekt met een hoogwaardige Latex comfortlaag. De hoes is voorzien van Fresssh! fibre doorstikking voor een optimale ventilatie en Sensity behandeling voor een hygiënische en frisse slaapomgeving. Dit alles voor een goede ondersteuning en een heerlijke nachtrust!

Onlangs is Sixty Excellent Matras uitgeroepen tot beste pocketveermatras door de Consumentenbond!

 

Plain matrassen

De Eastborn Plain matrassencollectie bestaat uit drie matrassen. De matras Plain Bronze biedt een stevig en stabiel ligcomfort. Kies je voor de Plain Silver, dan kies je voor een stabiel en goed ventilerend matras. De matras Plain Gold heeft door het Dynamic Comfort drukverlagende eigenschappen en zorgt zo voor nog meer ligcomfort. De matras Plain Gold wordt aan één zijde voorzien van Climate Cool. Hierdoor heeft men altijd een prettig bedklimaat, zowel tijdens warme en koude nachten!

Topdekmatrassen

Gun jezelf nèt dat beetje extra met een luxe topdekmatras. Deze dunne, zachte laag bovenop je matras is puur genieten en zorgt voor een ontspannen nachtrust.

Waar moet u op letten als u gaat proefliggen?

  • Zorg dat u uitgerust bent
  • Draag soepele kleding en doe uw schoenen uit
  • Ga in uw favoriete houding liggen
  • Beweeg op het matras en probeer om te draaien
  • Stel zoveel mogelijk vragen; bijvoorbeeld over materiaal en de voor- en nadelen van het matras
Maak een afspraak

Welke Eastborn matras past bij u?

Bestel online