Waarom kiest u voor Hästens?

Een Hästens bed en matras wordt gemaakt van uitsluitend luxe en natuurlijke materialen zoals massief grenen houten frame, wol, katoen, vlas en paardenhaar. Deze materialen zijn 100% natuurlijk, ademen en ondersteunen uw lichaam en de bedden geven je het gevoel van gewichtsloosheid. Dit is het geheim van het bijzondere comfort van de Hästens bedden. De unieke veerkracht van het béste kwaliteit paardenhaar, het unieke Hästens pocketveersysteem, en het bijzondere slaapcomfort dat de natuurlijke materialen in de Hästens bedden geven, maakt dat een Hästens bed niet te vergelijken is met ieder ander bed.

Hästens Showroomsale

Heeft u altijd al gedroomd van een Hästens bed? Dan is dit het moment! Tijdens onze Hästens showroomsale profiteert u van extra voordeel op onze Hästens showroommodellen.

Reserveer nu en kom na 9 februari proefliggen

Wilt u even binnenkijken in onze showroom? U kunt ons facetimen voor meer informatie, uw droombed reserveren of voor advies. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen met onze Hästens winkels in Amsterdam op 020-6926151 of in Haarlem 023-2021245. De showroomsale loopt  t/m 28 februari 2021. De aangeboden showroombedden uit de collectie 2020 zijn direct leverbaar!

Gratis onderhoudsbeurt

U ontvangt nu bij aankoop van een Hästens topdekmatras gratis een onderhoudsbeurt met APK op uw Hästens bed. Uw Hästens bed is vervaardigd van de hoogste kwaliteit natuurlijke materialen. Daarom heeft het verzorging nodig. U kunt hierbij denken aan het draaien en keren van uw matrassen en het controleren van het frame, noppen, verstelbaarheid en Side Stitching etc. Deze onderhoudsbeurt geven wij binnen een straal van 25 km van de vestigingen Hästens Store Amsterdam en Haarlem. Daar buiten is in overleg. Meer informatie en voorwaarden kunt u hier vinden: Gratis onderhodusbeurt met APK

Configure your bed

Configure my bed

Bekijk de overige merken

Merken

Heeft u vragen? Onze slaapadviseurs helpen u graag.

Bekijk de online catalogus

WIlt u de Hästens catalogus liever thuis ontvangen?

Hästens catalogus aanvragen