Hästens Boxsprings

Een Hästens bed geeft de ultieme slaapervaring!

Hästens bedden zijn traditioneel gemaakte Zweedse bedden, al zes generaties lang. Ongeëvenaard comfort. Met passie met de hand gemaakt. Om een Hästens-bed te maken gebruiken wij enkel ethisch ingekochte natuurlijke materialen van duurzame bronnen. De zuiverste vlas, langzaam groeiend Zweeds grenen en echt hypoallergeen paardenhaar, wol en katoen. In onze Hästens collectie kunt u kiezen uit een Framebed, Continentale of een Elektrisch verstelbaar bed. We zullen deze hieronder toelichten.

Ons team van slaapexperts staan klaar om u kennis te laten maken met echte slaap. Kom proefliggen en ontdek de voordelen van slapen in een Hästens-bed. U bent uiteraard welkom om langs te komen of een afspraak te maken in onze winkel in Amsterdam Zeeburg of Amsterdam Buitenveldert.

 

Hästens Boxspring Framebedden

Hästens Frame bedden zijn opgebouwd uit twee onderdelen: een boxspring en matras in één stoffering en daarop een dekmatras. Voor de liefhebber van een wat steviger ligcomfort. Verkrijgbaar in soepel, medium, stevig en extra stevig.

 

Hästens Marquis Boxspring

In het Marquis-bed vind je vele van de innovaties van het Hästens-bed terug. Marquis is handgemaakt met behulp van onze beste natuurlijke materialen en is heerlijk comfortabel met een net laag profiel. Het bed is uitgerust met dubbele verensystemen aan de hardere kant. Marquis is een veelzijdig bed met een ongelooflijke prijs-kwaliteitsverhouding en met dezelfde baanbrekende veren- en laagjestechnologie als Hästens-bedden in andere prijsklassen. Marquis is stevig dankzij het 13 cm Hästens Bonnell-verensysteem dat een stevige ondersteuning biedt voor de ultieme ontspanning. Lagen van premium katoen, wol en vlas creëren onmiddellijke zachtheid voor uw lichaam. Natuurlijke materialen die de temperatuur van uw lichaam zullen reguleren voor een mooie, verkwikkende slaap.

Hästens Excel Boxspring

De Hästens Excel wordt gemaakt met bekwaam vakmanschap, dubbele verensystemen, aandacht voor detail en gevoel voor de fijnste natuurlijke materialen. Sommige mensen ervaren het model Excel als een royaal, uitnodigend bed, met een zacht comfortniveau dat wordt ondersteund door de responsieve ondersteuning van zijn Hästens-pocket- en Hästens Bonnell-verensystemen. Hästens Excel is volledig met de hand en op bestelling gemaakt naar gelang uw voorkeuren. Het is diep en zacht en past zich moeiteloos aan uw lichaamsbewegingen aan voor een ononderbroken slaap. Het Hästens Bonnell-verensysteem is ontworpen om stabiel te zijn, terwijl de pocketvering soepel is en reageert als u ligt en beweegt, om plaats te maken voor een diepere robuuste ondersteuning terwijl u rust. Excel behoudt zijn kwaliteit door gebruik van natuurlijke materialen en door de bekwame handen van onze gepassioneerde vakmensen. Betrouwbaarheid en prestaties.

Hästens Superia Boxspring

Hästens Superia is onze meest verfijnde boxspring. Binnenin zijn strakke, compacte formaat vind u dubbele Hästens-veringsystemen, die werden gekozen voor een poëtische balans tussen comfort en ondersteuning. Meerdere lagen van katoen en wol worden met de hand over het hele bed verspreid voor een flexibiliteit en zachtheid die geen enkel synthetisch bed ooit zou kunnen evenaren. Superia wordt gekenmerkt door Hästens’ oog voor detail; de constructie van het perfect uitgelijnde frame tot de voering die voorkomt dat stof van onderen in het bed terecht komt. Superia wordt vaak omschreven als soepel bij het aanraken en de lagen natuurlijk materiaal ondersteunen en strelen uw lichaam. Dankzij de ondersteuning van binnenuit zult u zich bijna gewichtloos voelen wanneer u in slaap dommelt. Aangezien het grootste deel van de technologie in een geïntegreerd bed is opgenomen in het frame, is het van vitaal belang dat deze basis gebouwd is om lang mee te gaan volgens uw exacte specificaties en dat het voldoet aan onze eigen ongeëvenaarde kwaliteitscontrole. Superia overtreft de verwachtingen op deze punten. Eén factor van Hästens Superia’s dubbele veringsystemen is dat ze zo goed als geruisloos werken. Dus hoewel ze feilloos werken om uw bewegingen te ondersteunen tijdens de slaap, doen ze dit zonder geluid te maken.

Hästens Continentale Boxspring

Wilt u een exclusief gevoel in de slaapkamer? Kies dan voor de Hästens continentale bedden! Dit zijn bedden van gedegen kwaliteit. Ze hebben een massieve en elegante opbouw en geven u het gevoel van gewichtloosheid. Deze bedden hebben een losse boxspring, los met matras met daarop een dekmatras en zijn leverbaar in soepel, medium, stevig en extra stevig.

Hästens Maranga Boxspring

Hoe vaak u zich ook omdraait, u zult zich altijd gewichtloos voelen, alsof u op een wolk ligt. (Een warme, droge, behaaglijke wolk.) Onze Maranga legt de lat voor het maken van het meest comfortabele bed ter wereld hoger. De naam Maranga is ontleend aan het Maori-woord voor ‘ontwaken’. Onze ambachtslieden sparen kosten noch moeite; bij het maken van onze bedden gebruiken ze de beste natuurlijke materialen en baanbrekende technieken. Op de zijkant worden zorgvuldig stiksels aangebracht voor stabiliteit én flexibiliteit. We willen namelijk dat uw bed de 9.125e nacht nog net zo comfortabel is als de eerste.

Hästens Eala Boxspring

In het Hawaïaans wordt ‘E ala!’ gebruikt om iemand te wekken. Na uw eerste nacht in een Hästens Eala begrijpt u waarom de naam is gekozen. U voelt zich verfrist en aangenaam koel. Alsof u wakker wordt op een ver eiland na een zachte zomernacht. Onze vaklieden verwerken met de hand het beste paardenhaar, wol en katoen in perfect uitgebalanceerde soepele lagen. En dan hebben ze iets heel bijzonders geconstrueerd: stille airconditioning. Vocht wordt van het lichaam weggevoerd en frisse lucht circuleert eromheen. Een volledig natuurlijke manier om de beste basis ter wereld te creëren om op te ontwaken voor een prachtige nieuwe dag. Elke dag weer.

Hästens Herlewing Boxspring

Drie zorgvuldig gecombineerde veersystemen ondersteunen uw lichaam en houden het in perfecte balans – zelfs wanneer uw partner zich omdraait of opstaat voor een middernachtelijke snack. Het resultaat? U voelt zich bij het ontwaken perfect in balans. En dat gevoel houd u de hele dag. (Het Afrikaanse ‘herlewing’ betekent ´ontwaken’.) Paardenhaar, wol en katoen zijn door de bekwaamste beddenmakers ter wereld met de hand verwerkt in een unieke gelaagde techniek. Dit zorgt voor de perfecte mix van verbluffende zachtheid en compacte flexibiliteit die een nieuwe dimensie van slaapcomfort biedt.

Hästens 2000T Boxspring

De Hästens 2000T is één van de paradepaardjes van Hästens. Er is speciaal voor dit bed een aantal afdeklagen ontwikkeld waardoor het bed extra zacht en volgzaam is. Hoe onrustig u ook slaapt, uw lichaam wordt altijd op de juiste manier ontlast. De Hästens 2000T is door het unieke dek matras BJX Luxury uitermate geschikt voor mensen die extra hoge eisen aan hun slaapcomfort stellen.

Hästens Appaloosa Boxspring

Hästens is een innovatieve samenwerking aangegaan met het Zweedse ontwerpersduo Bernadotte & Kylberg. Twee jaar lang hebben zij gewerkt aan het design voor de Limited Edition ‘Appaloosa’. Het Amerikaanse paardenras Appaloosa staat bekend om zijn prachtige, kleurrijke en onregelmatig gevlekte vacht. Dit leverde het ontwerpersduo voldoende inspiratie op om voor het Limited Edition-bed en het bijpassende hoofdeinde een volledig nieuwe, dubbel gelaagde stof met schakeringen van donkerblauw naar lichtblauw en wit te creëren. Door het vele handwerk neemt het maken van het Appaloosa-bed maar liefst twee dagen in beslag.

Hästens Marwari Boxspring

Hästens is een innovatieve samenwerking aangegaan met Zweeds ontwerpersduo Bernadotte & Kylberg. Twee jaar lang hebben zij gewerkt aan het design voor de Limited Edition ‘Marwari’. De naam van het Marwari Limited Edition-bed is geïnspireerd op een zeldzaam en majestueus paardenras uit de Marwar-regio in India. Bernadotte & Kylberg brengt met Marwari een ode aan de oorsprong van Hästens als meester-zadelmakers.

Hästens Vividus Boxspring

Vividus is de ultieme perfectie! Het meest luxe bed der luxe bedden. Het resultaat van onze eeuwenlange passie voor vakmanschap en onze expertise op het gebied van bedden. Hästens Vividus is het voorbeeld van de fijnste natuurlijke materialen, bijzonder traditionele ambacht en detailering. Het ervaren van de Vividus-slaap is als een droom. Het is simpelweg het beste bed dat wij ooit gemaakt hebben. Een bed als de Vividus kan pas echt worden ervaren op een aantal beperkte exclusieve locaties. Tijdens uw persoonlijk VIP ervaring leert u alles over de constructie de Vividus, uw gepersonaliseerde opties dompelt u zichzelf onder in rust.

Hästens Verstelbare Boxspring 

De keuze voor verstelbare boxsprings ten opzichte van een ander systeem, hangt af van het comfort dat u zoekt. Heel veel mensen denken nog steeds dat de bodem waarop u het matras plaatst, geen invloed heeft op het comfort. Het tegendeel is waar, de bodem bepaald samen met het matras het comfort! U kunt dit, net als de keuze van het kussen, niet los van elkaar zien. Een Hästens boxspring geeft meer comfort dan een doorsnee spiraalbodem of een lattenbodem. Dus wilt u maximaal comfort halen uit het bed, dan is een Hästens boxspring de beste keuze!

Hästens Adjustable Boxspring

Het hoofd- en voeteneinde van de Hästens Adjustable kunt u omhoog en omlaag brengen met een betrouwbare afstandsbediening of zelfs via een app. Heerlijk uitslapen en dan ontbijt op bed. Of uitrusten in de exacte positie waar uw lichaam om vraagt, wanneer dan ook. De Adjustable reageert snel en geruisloos op uw wensen. Onder de matrasstof vind u materialen met dezelfde compromisloze kwaliteit als voor alle andere Hästens bedden. En het handwerk voor de 28 individuele lagen paardenhaar, katoen, wol en vlas is al net zo compromisloos. De zorgvuldig geplaatste side-stitching zorgt ervoor dat het matras extra stabiliteit biedt terwijl een dubbel veersysteem met versterkte zijveren ervoor zorgt dat opstaan nog gemakkelijker wordt.

Heeft u vragen of wilt u komen proefliggen?

 

Ons team van slaapexperts staan voor u klaar om u kennis te laten maken met echte slaap. Kom proefliggen en ontdek de voordelen van slapen in een Hästens-bed. U bent uiteraard welkom om langs te komen in onze Hästens Store Amsterdam Zeeburg of Hästens Store Buitenveldert of maak een afspraak.

"Zonder goed advies maakt u al snel de verkeerde keuze."

5 tips voor het beste bed

  • Oriënteer eerst zelf via internet
  • Raadpleeg vrienden en kennissen wat hun ervaring is
  • Zoek uit wat voor bed en matras u nu heeft. Welke afmeting? Schrijf de voor- en nadelen op
  • Zorg dat u uitgerust bent als u gaat proefliggen
  • Schrijf jouw wensen op en stem dit eventueel af met uw partner
Maak een proefligafspraak

Is uw dekmatras aan vervanging toe?

Hästens topdekmatrassen

Haal het meeste uit uw slaapbeleving met de bedlinnen van Hästens

Bekijk hier de collectie van Hästens Bedtextiel