Hästens Topdekmatrassen

Hästens matrassen en topdekmatrassen

Een Hästens matras heeft een heel eenvoudig doel voor ogen: je slaapcomfort naar een hoger plan tillen. Wat het zo ontzettend aantrekkelijk maakt, zijn onze natuurlijke materialen van de allerhoogste kwaliteit waarmee we elk matras stevig maken en de uitzonderlijke zachtheid. De meeste andere matrassen wordt genaaid met traditionele rechte naden. De Hästens matrassen worden op een hele specifieke manier doorgestikt of aan elkaar genaaid. Om de natuurlijke bewegingen van het lichaam in bed optimaal te volgen, worden de Hästens matrassen doorgestikt in een speciaal ruitvormig patroon met zachte en vloeiende golven.

Als het gaat om het laag-op-laag effect van je bed speelt je matras een logische en belangrijke rol als hulpmiddel bij het afvoeren van vocht en het regelen van het specifieke optimale klimaat voor jouw slaap. Een matrasbeschermer van katoen zorgt voor een langdurige frisheid.

SLAAP BETER, LEEF BETER

Wonderen bestaan niet, alleen in onze slaap.

Hästens topdekmatrassen

Een soepele eerste aanraking, gevolgd door exact de juiste tegendruk. Perfect afgestemd op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding. Dat is wat u ervaart als u gaat liggen op een Pullman Goldline matras.

Informeer in de winkels naar de prijzen en mogelijkheden.

TRADITIONELE TM MATRASSEN

Ter ere van onze Zweedse afkomst maken we nog steeds traditionele TM matrassen voor een stevigere basis. Deze matrassen worden gevuld met miljoenen veren van ons meest verfijnde paardenhaar en vervolgens met de hand gestikt en genopt op dezelfde manier als onze meesterbeddenmakers dat al sinds het begin doen. Deze matrassen zijn perfect voor wie een heerlijk stevig en luchtig aanvoelend bed wil hebben. De matrassen worden meestal gebruikt als topdekmatras op een van onze bedden.

Kies uit A-lyx paardenhaar en paardenhaar van J-kwaliteit. Beschikbaar in twee hoogtes: 4 cm (TM4) en 8 cm (TM8).

Informeer in de winkels naar de prijzen en mogelijkheden.

Waar u op moet letten als u gaat proefliggen?

  • Zorg dat u uitgerust bent
  • Draag soepele kleding en doe uw schoenen uit
  • Ga in uw favoriete houding liggen
  • Beweeg op het matras en probeer om te draaien.
  • Stel zoveel mogelijk vragen; bijvoorbeeld over materiaal en de voor- en nadelen van het matras
Proefligafspraak maken

Gratis onderhoudsbeurt van uw Hästens bed

Bij aankoop van een Hästens topdekmatras

Bekijk de voorwaarden

Is uw dekmatras aan vervanging toe?

Bekijk alle topdekmatrassen in onze webshop