Welke Jensen boxspring past bij u?

Jensen Boxsprings

De producten van Jensen worden geproduceerd om het lichaam optimale steun en ligcomfort te bieden. Liever dan strak vast te houden aan oude methode en materialen, streeft Jensen er altijd naar de beste oplossing te vinden, en dat betekent ook het toepassen van de modernste materialen. Het streven naar het optimale ligcomfort is de drijvende kracht achter de innovaties waaraan Jensen zijn reputatie in de branche te danken heeft. Het in zones ingedeelde veersysteem is een van de vele voorbeelden daarvan, net als de verdere optimalisering van het zone-idee door het gebruik van stretch materialen.

Zalig Slapen – Elke dag – Jensen® Original Zonesysteem

Het zonesysteem van Jensen geeft het hele lichaam de juiste ondersteuning terwijl u uitrust en slaapt. Steun in de onderrug in combinatie met een zachte schouderzone zorgen voor een totaal nieuwe slaapervaring. Het principe dat ten grondslag ligt aan het zonesysteem is even vanzelfsprekend als natuurlijk. De meeste mensen zijn breder aan heupen en schouders, terwijl hun middel gewoonlijk smaller is. Omdat het matras tot taak heeft het lichaam te dragen, geeft het in zones ingedeelde matras gelijkmatiger, aangenamer steun waar schouders en heupen dieper in het matras zakken, terwijl het middel steviger wordt ondersteund. Het resultaat is hetzelfde, ongeacht of u op uw rug of op uw zij slaapt.

Jensen  Boxspring Diplomat

Diplomat is voorzien van het Jensen® Original Zone System met een zachte schouderzone en ingebouwde steun voor de onderrug. Diplomat is verkrijgbaar in een aantrekkelijke meubelstof in vier kleuren met dubbele naden en vier kleuren.

 

Jensen  Boxspring Ambassador

De Jensen Ambassador werd in 1996 geïntroduceerd en is nog steeds erg gewild. Tegenwoordig is het een van de bekendste producten van Jensen. Ambassador heeft een uniek slaapcomfort in een elegante verpakking.

In een Jensen boxspring ervaart u het slaapcomfort van Jensen op zijn allerbest met de Jensen Pocket on Pocket Technology. Het bed is voorzien van een dubbele matras met maximaal drie individuele Jensen pocketveersystemen. De bedden hebben een ononderbroken slaapoppervlak, zonder harde randen in het midden. Echter, dankzij de technologie kan de stevigheid nog steeds individueel worden gekozen.

Verkrijgbaar vanaf 2495,-

Jensen  Boxspring Prestige

De Jensen Prestige heeft een modern ontwerp, en wordt geleverd in exclusieve meubelstoffen uit Beaulieu. De Jensen Prestige heeft dubbele naden met een discreet geborduurd logo op de onderste rand van het bed. De Jensen Nordic Line transformeert de traditionele boxspring van een nogal zwaar bed in een elegant bedconcept met een vloeiende vormgeving, dat gemakkelijk aan verschillende slaapkamers kan worden aangepast. Jensen Nordic Line bestaat uit een comfortabel bed met Jensen’s Original Zone System, Pocket on Pocket Technology en een ononderbroken slaapoppervlak zonder harde randen in het midden.

Het concept omvat een brede reeks accessoires, gebaseerd op Scandinavische ontwerptradities, waarbij de kwaliteit te zien is aan het vakmanschap en de materiaalkeuze. De accessoires zijn eenvoudig en flexibel en omvatten een groot aantal poten, hoofdbords en nachtkastjes.

Verkrijgbaar vanaf 3495,-

Jensen  Boxspring Supreme

De overtuiging dat zelfs het beste nog kan worden verbeterd is altijd een belangrijke motor geweest achter de ontwikkeling van onze producten. De Supreme is hier bij uitstek een voorbeeld van: dit bed, dat geïnspireerd is door de Noorse natuur bevat wollen stoffen uit Innvik die speciaal voor de Supreme zijn ontworpen. Elke kleur bestaat uit een combinatie van stoffen – een effen stof voor het onderste matras en keerbare matrassen en een uniek ontworpen stof voor het hoofdbord.

Verkrijgbaar vanaf 4495,-

Waarom kiest u voor Jensen?

Alle voordelen op een rij

  • Ontworpen en geproduceerd in Noorwegen
  • JENSEN® ORIGINAL Zonesysteem en een JENSEN Pocket on Pocket Technology
  • Ligvlak uit één stuk
  • Garantie en Veiligheid
  • Getest en goedgekeurd door AEH
Maak een proefligafspraak

Blijft u dromen?

Of gaat u aan de slag...

Lees meer Jensen Bekijk andere merken

Maak een afspraak met één van onze slaapadviseurs

Contact