Welk type matrassen zijn er?

Jensen matrassen

Het zonesysteem in de matrassen van Jensen geeft het hele lichaam de juiste ondersteuning terwijl u uitrust en slaapt. Steun in de onderrug in combinatie met een zachte schouderzone zorgen voor een totaal nieuwe slaapervaring. Het principe dat ten grondslag ligt aan het zonesysteem is even vanzelfsprekend als natuurlijk. De meeste mensen zijn breder aan heupen en schouders, terwijl hun middel gewoonlijk smaller is. Omdat de matras tot taak heeft het lichaam te dragen, geeft de in zones ingedeelde matras een gelijkmatigere en aangenamere steun waar schouders en heupen dieper in de matras zakken, terwijl het middel steviger ondersteund wordt. Het resultaat is hetzelfde, ongeacht of u op uw rug of op uw zij slaapt.

Jensen Diplomat matras

Diplomat is voorzien van het Jensen Original Zone System met een zachte schouderzone en ingebouwde steun voor de onderrug. Diplomat is verkrijgbaar in een aantrekkelijke meubelstof in vier kleuren met dubbele naden en vier kleuren. Jensen Diplomat is verkrijgbaar in de volgende hardheden: zacht, medium, stevig en extra stevig slaapcomfort en in alle standaardmaten. Speciale maten kunnen op bestelling worden gemaakt.

Bekijk hier de collectie

Jensen Ambassador matras

De Jensen Ambassador werd in 1996 geïntroduceerd en is nog steeds erg gewild. Tegenwoordig is het een van de bekendste producten van Jensen. Ambassador heeft een uniek slaapcomfort in een elegante verpakking. Jensen Ambassador is verkrijgbaar in de volgende hardheden: zacht, medium, stevig en extra stevig slaapcomfort en in alle standaardmaten. Speciale maten kunnen op bestelling worden gemaakt.

Bekijk hier de collectie

Jensen Prestige matras

De Jensen Prestige heeft een modern ontwerp, en wordt geleverd in exclusieve meubelstoffen uit Beaulieu. De Jensen Prestige heeft dubbele naden met een discreet geborduurd logo op de onderste rand van het bed. Jensen Prestige matras is verkrijgbaar in de volgende hardheden: zacht, medium, stevig en extra stevig slaapcomfort en in alle standaardmaten. Speciale maten kunnen op bestelling worden gemaakt.

Bekijk hier de collectie

Jensen Supreme matras

De overtuiging dat zelfs het beste nog kan worden verbeterd is altijd een belangrijke motor geweest achter de ontwikkeling van onze producten. De Supreme is hier bij uitstek een voorbeeld van: dit bed, dat geïnspireerd is door de Noorse natuur bevat wollen stoffen uit Innvik die speciaal voor de Supreme zijn ontworpen. Elke kleur bestaat uit een combinatie van stoffen – een effen stof voor het onderste matras en keerbare matrassen en een uniek ontworpen stof voor het hoofdbord. Jensen Supreme matras is verkrijgbaar in de volgende hardheden: zacht, medium, stevig en extra stevig slaapcomfort en in alle standaardmaten. Speciale maten kunnen op bestelling worden gemaakt.

Bekijk hier de collectie

Jensen Toppers

en goed topmatras kan een goede nacht nog beter maken. Het geeft u een zacht, omsluitend gevoel en tegelijkertijd biedt het gezoneerde veringsysteem de nodige steun, zonder dat de matras warm en klam aanvoelt. Ontwerp en materiaalkeuze zijn geen toeval. Het ontwerp van alle topmatrassen is verbeterd om de stretch, de look en de zachtheid te verbeteren. Een doorontwikkeling van de vulmaterialen maakt een meer individuele toepassing mogelijk, doordat de topmatrassen een zachtere en een stevigere kant hebben. U heeft de keuze uit Jensen SoftLine I, II, III, Jensen StarRose en Jensen TempSmart™.

Bekijk hier de collectie