Bekijk alle Lattoflex bedbodems

Lattoflex bedbodems

Winx X5

De Winx bodem van Lattoflex maakt gebruik van honderden uiterst flexibele steunpunten die uw lichaam tijdens alle fasen van de slaap in de juiste anatomische ligpositie houden. De Winx vleugels op het ligvlak kunnen zich in 3 dimensies perfect aanpassen aan uw lichaam en garanderen u zo een gezonde nachtrust op een duurzaam slaapsysteem. Er zijn 6 modellen: Winx X5 FIX, WINX X5 STANDAARD R, WINX X5 LECTOMAT R, WINX X5 SERVOMAT R2, WINX X5 SERVOMAT R3 en WINX X5 SERVOMAT R4.

SL2

De SL2 biedt u het beste ligcomfort dankzij de verschillende comfortzones die uw lichaam gelijkmatig ondersteunen. De soepele regelbare lathouders zijn ware schokdempers van dit verende ligoppervlak. Het exclusieve relaxsysteem brengt uw voeten op harthoogte en vergemakkelijkt zo de bloedsomloop voor nog beter ontspannen spieren. Er zijn 5 modellen: SL2 Fix, SL2 STANDAARD R, SL2 LECTOMAT R, SL2 LECTOMAT R3 en SL2 LECTOMAT R4.

 

De Winx X5 FIX

De Winx X5 FIX bedbodem garandeert u een juiste lighouding dankzij de unieke Winx-oppervlaktestructuur. De uiterst flexibele Winx vleugels zitten op glasvezellatten en garanderen een perfecte drukverdeling van het lichaam voor uren ongestoord slaapplezier.

 

WINX X5 STANDAARD R

De Winx X5 Standaard R garandeert u een juiste lighouding dankzij de unieke Winx-oppervlaktestructuur. De uiterst flexibele Winx vleugels zitten op glasvezellatten en garanderen een perfecte drukverdeling van het lichaam voor uren ongestoord slaapplezier. Het integrale relaxsysteem vergemakkelijkt de bloedsomloop en laat de spieren beter ontspannen.

 

WINX X5 LECTOMAT R

De Winx X5 Lectomat R garandeert u een juiste lighouding dankzij de unieke Winx-oppervlaktestructuur. De uiterst flexibele Winx vleugels zitten op glasvezellatten en garanderen een perfecte drukverdeling van het lichaam voor uren ongestoord slaapplezier.Voor nog meer slaapcomfort zijn hoofd, rug en relaxsysteem manueel verstelbaar.

Bestel online

WINX X5 SERVOMAT R2

De Winx X5 Servomat R2 garandeert u een juiste lighouding dankzij de unieke Winx-oppervlaktestructuur. De uiterst flexibele Winx vleugels zitten op glasvezellatten en garanderen een perfecte drukverdeling van het lichaam voor uren ongestoord slaapplezier. Het integrale relaxsysteem vergemakkelijkt de bloedsomloop en laat de spieren beter ontspannen.

WINX X5 SERVOMAT R3

De Winx X5 Servomat R3 garandeert u een juiste lighouding dankzij de unieke Winx-oppervlaktestructuur. De uiterst flexibele Winx vleugels zitten op glasvezellatten en garanderen een perfecte drukverdeling van het lichaam voor uren ongestoord slaapplezier. Het integrale relaxsysteem vergemakkelijkt de bloedsomloop en laat de spieren beter ontspannen.

WINX X5 SERVOMAT R4

De Winx X5 Servomat R4 garandeert u een juiste lighouding dankzij de unieke Winx-oppervlaktestructuur. De uiterst flexibele Winx vleugels zitten op glasvezellatten en garanderen een perfecte drukverdeling van het lichaam voor uren ongestoord slaapplezier. Het integrale relaxsysteem vergemakkelijkt de bloedsomloop en laat de spieren beter ontspannen.

SL2 FIX

Kenmerken:

 • Manueel, traploos verstelbare hoofdsteun

SL2 STANDAARD R

Kenmerken:

 • Manueel, traploos verstelbare hoofdsteun
 • Manueel verstelbaar relaxsysteem

SL2 LECTOMAT R

Kenmerken:

 • Manueel, traploos verstelbare hoofdsteun
 • Manueel verstelbaar relaxsysteem
 • Manueel verstelbare rugsteun

SL2 SERVOMAT R3/R4

Kenmerken:

R3

 • Elektrisch verstelbare hoofd-, rug- en kniesteun, verstelbaar met RF-bediening (3 geheugenstanden)
 • Manueel verstelbaar relaxsysteem

R4

 • Elektrisch verstelbare hoofd-, rug- en kniesteun, verstelbaar met RF-bediening (3 geheugenstanden)
 • Elektrisch verstelbaar relaxsysteem

Latex matrassen

Natuurlatex is ongezien elastisch en verdeelt de druk mooi gelijkmatig. Tijdens uw slaap ondersteunt uw matras perfect uw lichaam en circuleert uw bloed optimaal. Dankzij de open celstructuur van latexschuim, wordt uw matras bij elke beweging geventileerd. Bovendien is latex bestand tegen kuilvorming en veroudering en kiest u dus voor een duurzame investering.

Bekijk hier de collectie

Geltex matrassen

GELTEX maakt het vandaag mogelijk om matraskernen in 100% GELTEX  aan te bieden. U hebt de keuze tussen verschillende comfortgradaties naargelang uw persoonlijke voorkeur. Het GELTEX  Support Foam vormt de basiskern van uw matras en verricht eigenlijk al het werk. Een extra zachte en comfortabele bovenlaag van GELTEX  Comfort Foam zorgt voor een optimaal ligcomfort. Resultaat : uw lichaam kan zich lekker in de matras nestelen en ervaart een gevoel van rust.

Bekijk hier de collectie

Maak een proefligafspraak en ervaar hoe het is om op een Lattoflex te slapen.

Tips voor als u gaat proefliggen

 • Zorg dat u uitgerust bent
 • Draag soepele kleding en doe uw schoenen tijdens proefliggen uit
 • Ga in uw favoriete houding liggen
 • Beweeg op het matras en probeer om te draaien.
 • Stel zoveel mogelijk vragen
Maak een proefligafspraak