Lattoflex matrassen

Lattoflex Matrassen

Op zoek naar een nieuwe matras? Gouden tip: neem uw tijd ! Want het is een belangrijke keuze die u voor vele jaren maakt. Maak geen compromissen en denk aan het welzijn van uw rug. Bij Lattoflex kunt u kiezen uit twee soorten matrassen: Latex matras en een Geltex Matras.

Latex matrassen

Natuurlatex is ongezien elastisch en verdeelt de druk mooi gelijkmatig. Tijdens uw slaap ondersteunt uw matras perfect uw lichaam en circuleert uw bloed optimaal. Dankzij de open celstructuur van latexschuim, wordt uw matras bij elke beweging geventileerd. Bovendien is latex bestand tegen kuilvorming en veroudering en kiest u dus voor een duurzame investering.

GELTEX matrassen

GELTEX maakt het vandaag mogelijk om matraskernen in 100% GELTEX aan te bieden. U hebt de keuze tussen verschillende comfortgradaties naargelang uw persoonlijke voorkeur. Het GELTEX Support Foam vormt de basiskern van uw matras en verricht eigenlijk al het werk. Een extra zachte en comfortabele bovenlaag van GELTEX Comfort Foam zorgt voor een optimaal ligcomfort. Resultaat : uw lichaam kan zich lekker in de matras nestelen en ervaart een gevoel van rust.

Maak een proefligafspraak en ervaar hoe het is om op een Lattoflex te slapen.

Tips voor als u gaat proefliggen

  • Zorg dat u uitgerust bent
  • Draag soepele kleding en doe uw schoenen tijdens proefliggen uit
  • Ga in uw favoriete houding liggen
  • Beweeg op het matras en probeer om te draaien.
  • Stel zoveel mogelijk vragen
Maak een afspraak