Pullman Boxsprings

Pullman Boxsprings 

PULLMAN SILVERLINE

De Pullman Silverline collectie geeft u de ruimte om uit kwaliteitscomponenten het bed samen te stellen dat perfect aan uw wensen en comfortbehoefte voldoet. De boxspring heeft een hoogte van 23 cm voor hoogwaardig slaapcomfort. De boxspring is voor 100% geveerd over de gehele breedte voor gelijkmatig comfort. Ook heeft het een pocketvering met 5-zone indeling voor een optimale ondersteuning. De boxspring heeft een stabiel en duurzaam houten frame.

PULLMAN GOLDLINE

Alles wat u nodig heeft voor een goede nachtrust, vindt u in de Pullman Goldline collectie. De boxspring heeft een hoogte van 26 cm en straalt niet alleen optisch comfort uit, maar biedt dit ook op werkelijk hoog niveau. De boxspring is voor 100% geveerd over de gehele breedte voor gelijkmatig comfort. Ook heeft het een pocketvering met 5-zone indeling voor een optimale ondersteuning. De boxspring heeft een stabiel en duurzaam houten frame.

PULLMAN ORIGINAL

De vaste boxspring van Pullman Original heeft niet alleen een luxueus en robuust uiterlijk. Het massief vurenhouten frame en het anti-slip in de spiegel zorgen voor een stabiel en hoog ligcomfort. Alle boxsprings van deze collectie worden uitgevoerd met elektrothermisch nageharde pocketveren over de gehele breedte van de boxspring. Combineert u deze boxspring met een van onze rand tot rand geveerde Original matras, dan garanderen wij u een perfect ligcomfort.

Pullman Boxspring Madison

Pullman Madison heeft het ultieme hoofdbord. Volumineus en modern, een echte eyecatcher voor in de slaapkamer. Pullman Madison bestaat uit de combinatie van vaste Goldline boxsprings, Goldline Premier matrassen en het hoofdbord Madison. Het hoofdbord Madison is in verschillende hoogtes en breedtes beschikbaar. Dit hangt af van het aantal gekozen blokken in het hoofdbord; 8, 14 of 20 blokken.

Verkrijgbaar vanaf:  4.999

Pullman Boxspring Charlotte

De elegante Pullman Charlotte heeft een rijk hoofdbord met oren. Een stijlvolle toevoeging aan uw slaapkamer. Pullman Charlotte bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Charlotte. Het hoofdbord Charlotte heeft een hoogte van ca. 114 cm en lijnt uit met de bedmaat. Aan beide zijden 20 cm breder dan de bestelde maat.

Verkrijgbaar vanaf:  4.199

Pullman Boxspring Columbus

Dit mooie, volumineuze hoofdbord heeft stijlvolle rondingen. Pullman Columbus bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Columbus. Het hoofdbord Columbus heeft een hoogte van ca. 121 cm. Aan beide zijden 19 cm breder dan de bestelde maat.

Excel behoudt zijn kwaliteit door gebruik van natuurlijke materialen en door de bekwame handen van onze gepassioneerde vakmensen. Betrouwbaarheid en prestaties.

Verkrijgbaar vanaf:  3.799

Pullman Boxspring Brantford

Robuust en stijlvol klassiek is de Pullman Brantford Boxspring! Dit prachtige gecapitonneerde hoofdbord (met de naam Brantford) past goed in een modern, maar ook in een landelijk interieur. U kunt dit hoofdbord met zowel Silverline als Goldline boxsprings en matrassen combineren. Met pootjes in diverse soorten en hoogtes, maakt u het bed compleet. Mocht u toch een ander hoofdbord willen hebben? Ook andere modellen kunt u in onze winkel zien: OOST Slaapcomfort Sinds 1935.

Verkrijgbaar vanaf:  3.799

Pullman Boxspring Belleville

Belleville; elegant genopt voor een stijlvol klassieke uitstraling. Fraaie stiknaden maken dit model helemaal af. De Pullman Belleville bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Belleville. Het hoofdbord Belleville heeft een hoogte van ca. 116 cm en lijnt uit met de bedmaat.

Verkrijgbaar vanaf:  3.599

Pullman Boxspring Clarington

Modern, slank en zachte lijnen kenmerken dit model. De standaardhoogte van dit hoofdbord is 95 cm. Een mooi en praktisch hoofdbord dat zelfs onder vele schuine daken zal passen. Pullman Clarington bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Clarington. Het hoofdbord Clarington heeft een hoogte van ca. 95 cm en lijnt uit met de bedmaat.

Verkrijgbaar vanaf:  3.349

Pullman Boxspring Cornwall

Een stoere uitstraling en stevige weefstructuur van de stof, dat typeert de Pullman Cornwall. De Pullman Cornwall bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Cornwall. Hoofdbord: hoogte ca. 110 cm, dikte ca. 12 cm op het dikste punt. De breedte is gelijk aan de bestelde maat.

Verkrijgbaar vanaf:  3.399

Pullman Boxspring Toronto

De Pullman Boxspringset Toronto bestaat uit twee Pullman Silverline boxsprings, een Toronto hoofdbord, twee Silverline Premier Colour matrassen, waarvan de Silverline Premier matrassen in dezelfde fraaie stof is gestoffeerd als de boxspring en het hoofdbord.

Verkrijgbaar vanaf:  3.599

Pullman Boxspring Ottowa

 

De Pullman Ottawa heeft een luxe leren afwerking en een hoofdbord met een vakstructuur. De Pullman Ottawa bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline matrassen en het hoofdbord Ottowa. Hoofdbord: hoogte ca. 110 cm, dikte ca. 12 cm op het dikste punt. De breedte is gelijk aan de bestelde maat.

Verkrijgbaar vanaf:  3.349

Pullman Boxspring Portland

Modern, robuust en rechte lijnen kenmerken de Portland. De fraaie afwerking en gekleurde matrassen maken deze boxspring combinatie helemaal compleet.

Het hoofdbord van de Portland is ca. 110cm hoog en 12cm dik. Het hoofdbord Pullman Express heeft een hoogte van ca. 107 cm en is aan beide zijden 3 cm breder dan de bedmaat.

Verkrijgbaar vanaf:  3.799