Pullman matrassen

Pullman Matrassen en Toppers

Er zijn twee lijnen in de matrassen: Goldline en Silverline. De Silverline matras heeft een stretch-tijk als hoes en een enkele pocketvering. De Goldline matras heeft damast als tijk en een Pocket Inside vering (een pocket in een pocket voor extra ondersteuning) in de matras. De Pullman Silverline Excellence matras is al meerdere keren als “Beste Getest” door de Consumentenbond. De unieke vering, sublieme afwerking en luxueuze materialen van Pullman matrassen bezorgen u een weldadige nachtrust. En voor wie daar graag nóg een dimensie aan toevoegt zijn er diverse comforttoppers. Alle Pullman matrassen zijn in twee hardheden verkrijgbaar: Standard (gewicht tot 80 kg) en Firm (gewicht 80 kg en meer).

Silverline

Een matras dat jaar in jaar uit als nieuw blijft aanvoelen? Het kan echt. U zult dit ervaren als u kiest voor één van de Pullman Silverline matrassen.

Goldline

Een soepele eerste aanraking, gevolgd door exact de juiste tegendruk. Perfect afgestemd op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding. Dat is wat u ervaart als u gaat liggen op een Pullman Goldline matras.

Pullman Original

De Pullman Original matrassen zijn uitgerust met de innovatieve InSide Pocketvering welke speciaal voor Pullman ontwikkeld is en dus exclusief in onze matrassen verkrijgbaar is. Daarnaast is het verenpakket voorzien van een unieke schoudercomfortzone. Doordat de Original matrassen en -boxsprings van rand tot rand geveerd zijn ervaart u over de gehele breedte van het matras een subliem ligcomfort. Deze verentechnologie combineren wij met duurzame- en natuurlijke materialen zoals natuurlatex, paardenhaar, wol, zijde en katoen. Dit alles voor een soepele touch en goede ventilatie van uw matras voor het ideale bedklimaat.

Topdek matrassen

Pullman Topdek matrassen is ideaal om de naad tussen twee matrassen te overbruggen en daarnaast ook het comfort nog eens flink te verhogen. De Pullman Topdek matrassen geven een extra toplaag voor een luxueuze zachtheid.

Waar moet u op letten als u gaat proefliggen?

  • Zorg dat u uitgerust bent
  • Draag soepele kleding en doe uw schoenen uit
  • Ga in uw favoriete houding liggen
  • Beweeg op het matras en probeer om te draaien
  • Stel zoveel mogelijk vragen; bijvoorbeeld over materiaal en de voor- en nadelen van het matras
Maak een proefligafspraak

Heeft u vragen?

Neem contact op