Pullman matrassen & comforttoppers

Pullman Matrassen 

Er zijn drie lijnen in de matrassen: Silverline, Goldline en Original.

De Pullman Silverline Excellence matras is al meerdere keren als “Beste Getest” door de Consumentenbond. De unieke vering, sublieme afwerking en luxueuze materialen van Pullman matrassen bezorgen u een weldadige nachtrust.

De Silverline matrassen zijn voorzien van een kwalitatief hoogstaande gezoneerde  pocketvering. Deze geeft u een individuele ondersteuning op maat. De Silverline matrassen zijn voorzien van een elastische stretch bekledingstof. Zij bevatten een vulling van wol, zijde en katoen, wat zorgt voor een uitstekende vocht- en warmteregulerende eigenschappen en zijn behandeld met Sensity. Hierdoor blijft uw bed op natuurlijke wijze fris en schoon.

Pullman matrassen zijn in twee hardheden verkrijgbaar: Standaard (gewicht tot 80 kg) en Firm (gewicht 80 kg en meer).

De Goldline matrassen . Het geheim? Dat zit hem in de ingenieuze pocketvering. De nageharde InSide pocketveren passen zich perfect aan de vorm van uw lichaam aan. De buitenste veer vormt zich snel en soepel naar uw lichaamscontouren, terwijl de binnenste veer reageert op die plaatsen waar uw lichaam meer ondersteuning verdient. Zo ontstaat een aangename balans tussen comfort en ondersteuning. De Goldline matrassen worden standaard uitgevoerd in een prachtig damast met handvatten om gemakkelijk te keren en zijn behandeld met Sensity. Hierdoor blijft uw bed op natuurlijke wijze fris en schoon.

Pullman matrassen zijn in twee hardheden verkrijgbaar: Standaard (gewicht tot 80 kg) en Firm (gewicht 80 kg en meer).

De Original matrassen worden uitgevoerd met de elektrothermisch nageharde InSide pocketveren en de beste natuurlijke materialen zoals paardenhaar, wol en zijde. En voor een extra hoog ligcomfort zijn alle matrassen van rand tot rand geveerd. De Original matrassen worden met passie met de hand gemaakt. De Original matrassen zijn uitgevoerd in een prachtig damast met handvatten om gemakkelijk te keren en zijn behandeld met Sensity. Hierdoor blijft uw bed op natuurlijke wijze fris en schoon.

Pullman matrassen zijn in twee hardheden verkrijgbaar: Standaard (gewicht tot 80 kg) en Firm (gewicht 80 kg en meer).

Pullman comforttoppers 

Er zijn drie lijnen in de  comforttoppers: SilverlineGoldline en Original. Leverbaar in diverse maten en bovendien verkrijgbaar met een split.

De Silverline Comfortschuim, onze instap comforttopper met een kern van comfortschuim en een afdekking van Comfortfill inclusief  stretchafwerking en Sensity behandeling op een doorgestikte hoes. Hoogte ca. 6 cm.

De Silverline Latex, is een heerlijke comforttopper met een kern van latex en een afdekking van Comfortfill. De topper is afgewerkt met stretch en is voorzien van een Sensity behandeling. Hoogte ca. 7 cm.

De Silverline natuurlatex, is een heerlijke comforttopper met een kern van natuurlatex en een afdekking van Comfortfill. De topper is afgewerkt met stretch, border en bies en is voorzien van een Sensity behandeling. Hoogte ca. 8 cm.

De Goldline natuurlatex, heeft een kern van natuurlatex. Ideaal voor wie houdt van een wat zachtere comforttopper. De doorstikking met wol, zijde en katoen zorgt voor optimale ventilatie en vochtregulatie. Hoogte ca. 9 cm.

De Goldline pocket, ons meest luxueuze comforttopper voorzien van een Advanced pocketvering met aan beide zijden een laag natuurlatex, daardoor ligt de comforttopper wat steviger. De doorstikking met wol, zijde en katoen zorgt voor optimale ventilatie en vochtregulatie. Hoogte ca. 12 cm.

De Original natuurlatex, heeft een kern van natuurlatex. Dit alles wordt omhult met een mooie damast tijk. Doordat de topper genopt is, ervaart u een stevige stabiele ligging. De doorstikking met wol, zijde en katoen zorgt voor optimale ventilatie en vochtregulatie. Hoogte ca. 8 cm.

De Original pocket, heeft een kern van een Micro pocketinterieur, afgedekt met natuurlatex. Dit alles wordt omhult met een mooie damast voorzien van Sensity behandeling. De hoes heeft een elegante border en bies voor een luxueuze uitstraling. De doorstikking met wol, zijde en katoen zorgt voor optimale ventilatie en vochtregulatie. Hoogte ca. 12 cm.

Waar moet u op letten als u gaat proefliggen?

  • Zorg dat u uitgerust bent
  • Draag soepele kleding en doe uw schoenen uit
  • Ga in uw favoriete houding liggen
  • Beweeg op het matras en probeer om te draaien
  • Stel zoveel mogelijk vragen; bijvoorbeeld over materiaal en de voor- en nadelen van het matras
Maak een proefligafspraak

Heeft u vragen?

Neem contact op