Welke Silvana kussen past bij u?

Silvana Support 

De Silvana Support is de zachtste en dunste variant uit de Silvana Support collectie. Met name geschikt voor als je op een uiterst zacht matras of waterbed slaapt en kleiner dan gemiddeld van postuur bent. Tevens is de Grenat het beste alternatief voor de buikslaper. Deze slaaphouding wordt echter niet aangeraden, vanwege de spanning op de nekwervels. De bovenvakken van de Grenat zijn gevuld met Comforel® Soft. Dit zijn hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes.

Bestel online

Silvana Support Royale

In de Silvana Support collectie kan iedereen het kussen vinden dat bij hem of haar past. Maar voor als het nog iets luxer en mooier mag, is er het vernieuwde Silvana Support Royale hoofdkussen. De Silvana Support Royale bestaat uit een serie van 6 Royale kussens.

Bestel online

Silvana Specials

In de Silvana Special Collectie vind je verschillende kussens met specifieke eigenschappen, zoals kinderkussens met dooradembare tijk, kussens met climat control en kussens met natuurlijk materialen.

Bestel online

Heeft u vragen of wilt u komen proefliggen?

 

Ons team van slaapexperts staan voor u klaar om u kennis te laten maken met echte slaap. Kom proefliggen en ontdek de voordelen van slapen in een Hästens-bed. U bent uiteraard welkom om langs te komen in één van onze winkels of maak een afspraak.

Welk kussen is het beste voor mij?

  • Zoek uit wat voor slaper u bent ( buik, rug of zijslaper)
  • Heeft u een hard of zacht matras?
  • Welke materiaal wilt u?
Maak een proefligafspraak