Treca Paris Boxsprings

Treca Paris Boxsprings

De vakmannen van Treca Paris werken iedere dag aan de beste matrassen, bedbodems en andere accessoires voor uw slaapkamer. Treca is het merk van uitzonderlijke kwaliteit, vakmanschap, de grote Parijse paleizen en de Franse expertise op het gebied van de nachtrust. Zij beheersen deze expertise al generaties lang en geven dit met plezier door aan onze klanten.

 

Treca Paris Couture collectie

De Couture-collectie is de wereld waarin al uw dromen uitkomen: matrassen met een verfijnde afwerking, op traditionele wijze met de hand gecapitonneerd, gemaakt met 100% natuurlijke materialen en veren in katoenen pockets. Iedere nachtrust is uniek en verdient het beste, daarom laten wij niets aan het toeval over.

 

 

Treca Parls collectie

Verfijning en luxe zijn de sleutelwoorden van de Parls-collectie. Deze modellen hebben integrale verticale capitonnering en zijn volledig met de hand gemaakt om de kwaliteit van de materialen en uw comfort te behouden. Ze kenmerken zich door een fijne afwerking: op de handgrepen staat de merknaam en het model geborduurd en op een label de naam van de lijn. U kunt het comfort van uw bed aanpassen door een bodem en topper passend bij uw matras te kiezen.

Treca Paris Platinum collectie

Het belangrijkste kenmerk van deze lijn zijn de meerdere opeengeplaatste pocketveren gecombineerd met een overvloedige matrasvulling bestaande uit natuurlijke materialen van goede kwaliteit, met een prachtige afwerking. De Platinum-collectie heeft verschillende voordelen die u een gepersonaliseerd comfort bieden. Geniet van het moment waarop u in slaap valt op een combinatie van een Platinum-matras, -bodem en -topper.

Treca Paris Impérial collectie

Om u een keuze aan persoonlijk comfort op maat te bieden, bevat de Impérial-collectie het beste van onze expertise en het resultaat van een lange traditie. Er is een ruime keuze aan modellen dankzij de verschillende soorten pocketvering, gecombineerd met verschillende natuurlijke en/of technische materialen.

Treca Paris Bedbodems

De bedbodems van Tréca bieden u in combinatie met de matrassencollecties een ruime keuze aan comfort om u perfect te laten slapen. De bedbodems van Tréca zijn verkrijgbaar met veren- en lattentechniek en bieden hoogtes die specifiek bij onze verschillende matrassencollecties horen.

 

Treca Paris Relaxaxtiebodems

Treca is pionier op het gebied van relaxatie en biedt twee exclusieve systemen voor relaxatiebodems aan: de CAD (met de Supercad en de Cad3) en de TRECAFLEX. Onze relaxatiebodems hebben een volledig verborgen ondersteuning.

 

"Zonder goed advies maakt u al snel de verkeerde keuze."

5 tips als u gaat proefliggen

  • Oriënteer eerst zelf via internet
  • Raadpleeg vrienden en kennissen wat hun ervaring is
  • Zoek uit wat voor bed en matras u nu heeft. Welke afmeting? Schrijf de voor- en nadelen op
  • Zorg dat u uitgerust bent als u gaat proefliggen
  • Schrijf uw wensen op en stem dit eventueel af met uw partner
Advies nodig? Neem contact met ons op