Nobele materialen

Treca Paris heeft de beste en meeste rijke materialen geselecteerd om u een ruime keuze in comfort aan te bieden, aansluitend op uw wensen. Of het nu om natuurlijke of technische materialen gaat. Treca Paris kiest haar materialen op basis van hun thermische en hydrofiele eigenschappen, maar kijken ook naar de veerkracht. Zo kan Treca Paris langdurig comfort garanderen.

 

Mohair wol

Mohair wol is zeer duurzaam en slijtvast. Dit materiaal zorgt voor een goede temperatuurregeling en is uitzonderlijk licht.

Natuurlijke zijde

Natuurlijke, zachte en lichte zijde heeft uitstekende thermische eigenschappen  en zorgt voor een goede temperatuurregeling. Daarnaast zorgt dit materiaal voor extra comfort.

Paardenhaar

Paardenhaar is sterk, veerkrachtig en zeer duurzaam.

Kamelenwol

De kamelen wol komt van de hals,  dit is de beste en zachtste kwaliteit haar van het dier. Dit materiaal biedt een zeer hoog en aangenaam comfortabel zacht gevoel en geeft een heerlijke warmte.

De veringen

Omdat de nacht mooier is als hij gedeeld wordt, besteden wij bijzondere aandacht aan het comfort voor twee. De vering  zorgt ervoor dat men onafhankelijk van elkaar kan liggen om zij aan zij van de beste van de slaap te genieten. Uw wervelkolom wordt in alle slaaphoudingen perfect ondersteund. Tréca biedt een verscheidenheid van veringen aan voor een  slaapsysteem dat voldoet aan uw verwachtingen.  op maat gemaakt slaapcomfort.