VISPRING Boxsprings

VISPRING heeft 10 modellen in 4 verschillende comfortklasses waar een keuze uit kan worden gemaakt met behulp van onze specialisten en uw wensen en voorkeuren. Van 5 modellen zijn de matrassen voorzien van een enkele pocket met verschillende aantal veren en afdekmaterialen. En van de andere 5 luxere modellen zijn de matrassen voorzien van een dubbele pocket met verschillende aantal veren en afdekmaterialen. In het allerhoogste segment boxsprings is naast de matras ook de boxspring voorzien van dubbele pockets. De boxsprings kunnen in verschillende diktes gemaakt worden; 17 cm, 25 cm en 31 cm dik. Verder is er nog een ruime keuze aan hoofdborden en poten. De boxsprings zijn te stofferen met prachtige stoffen uit de VISPRING collectie en eventueel is het ook mogelijk om eigen stof aan te leveren, waardoor u uw eigen boxspring design kunt samenstellen.

VISPRING matrassen en toppers

De hoeken van de matras kunnen rond of vierkant afgewerkt worden en zowel de boxspring als matras ook en deze laatste kan zelfs ook gecombineerd worden met ronde en vierkanten hoeken. Helemaal naar persoonlijke voorkeur van de klant.  De VISPRING boxspring kan geleverd worden met of zonder topper. Een VISPRING matras kan prima zonder topper beslapen worden, maar het heeft wel voordelen om ook voor een topper te kiezen. Het voordeel van een topper is dat de matrassen beschermd worden tegen transpiratievocht, de levensduur van de matrassen verlengd wordt en dat de midden naad van de twee losse matrassen nog minder voelbaar wordt. De toppers van VISPRING verschillen van elkaar door de opbouw van natuurlijke materialen. De boxsprings worden alleen op bestelling gemaakt en is dus geen voorraad product. Als u dus voor de beste en optimale ventilatie, vochtregulatie en temperatuur regulerend, ondersteunende en comfort wilt gaan kiest u voor een VISPRING Boxspring. Vele wereldsterren en het Britse koningshuis slapen op een VISPRING.

 

 

THE ORIGINAL COLLECTION

Beleef handgemaakt comfort met deze eenvoudige matrassencollectie. Elke luxe matras bevat handgenopte wol en katoen, door Vispring gemaakte vanadiumstalen pocketveren en de meest comfortabele natuurlijke vullingen.

VISPRING Baronet Superb

De Baronet Superb verenigt al onze klassieke elementen in één creatie. De verfijnde natuurlijke vullingen bieden uitstekende veerkracht en bijzondere ondersteuning, en zijn tegelijkertijd vochtafvoerend voor een heerlijk verkoelende sensatie. De perfecte kennismaking met de wereld van Vispring.

VISPRING Devonshire

De Devonshire voelt aangenaam knus en soepel aan en is exclusief bekleed met Platinum gecertificeerde Britse fleecewol, waaronder met de hand gekaarde Devonshire fleece. Britse wol is uitzonderlijk sterk, met de unieke eigenschap om zijn vorm te behouden na herhaaldelijk gebruik. Het resultaat: een jarenlang gevoel van comfort en luxe.

THE CLASSIC COLLECTION

Deze uitermate comfortabele topmatrassen zijn met grote zorg handgemaakt. Elk ontwerp bevat in zijn kern door Vispring gemaakte vanadiumstalen pocketveren. De vulling van zachte natuurlijke materialen zoals fijn paardenhaar zorgt voor optimaal slaapcomfort.

VISPRING Herald Superb

De Herald Superb biedt uitstekende ondersteuning en een geruststellend veerkrachtig gevoel. De fijne natuurlijke vullingen verschaffen optimale ventilatie voor een ongestoorde nachtrust. Een matras die haar uiterlijk en textuur nog lang perfect zal behouden.

VISPRING Regal Superb

De Regal Superb past zich perfect aan de vorm van uw lichaam aan, om u een ontspannen nachtrust te bezorgen. De natuurlijke veerkracht van zijn fijne natuurlijke vullingen resulteren in een weldadig dikke matras met een ideale combinatie van flexibiliteit, zachtheid en ondersteuning.

VISPRING Regent

 

De Regent biedt een ongeëvenaard gevoel van luxe, dat uniek is voor een matras met één laag veren. De verfijnde stoffering voelt betoverend zacht en luchtig aan, terwijl de unieke eigenschappen van de prestigieuze vullingen – waaronder echte Mulberryzijde – u heerlijk koel houden tijdens uw slaap. Een perfecte mix van comfort en ondersteuning.

THE LUXE COLLECTION

Grenzeloze luxe. Handgemaakt door onze meest ervaren beddenmakers, geven deze fraai afgewerkte matrassen een gevoel van gewichtloos comfort. Elk materiaal komt uit een bijzonder oord. Elk stiksel is vakkundig uitgevoerd. Het resultaat: een matrassencollectie die je moet ondervinden om haar te begrijpen. Een hoogtepunt na ruim 100 jaar vakmanschap. Onze beste matrassen ooit.

VISPRING Daimond Majesty

 

De Diamond Majesty beschikt over drie lagen met de hand geneste veren in calicopockets, die u een uitzonderlijke ondersteuning bieden. De matras is gemaakt van de fijnste natuurlijke vullingen waaronder een mix van Platinum Gecertificeerde Shetlandwol, kasjmier, zijde en bamboe.

VISPRING Magnificence

 

De Magnificence, met zijn duidelijk traditionele Vispring beleving, beschikt over een heerlijk dikke bekleding voor een bijzonder verfijnde en weldadige sensatie. Zuivere, natuurlijke materialen met een uitzonderlijke veerkracht en zachtheid zorgen voor een zeer flexibele matras die bijzonder goed reageert op partners met een verschillend postuur.

VISPRING Marquess Superb

 

De Marquess Superb is een matras met dubbele pocketveren die bijzondere veerkracht en ondersteuning biedt. Het vormt zich perfect naar uw lichaam, en de verfijnde mix van vullingen biedt luxe comfort en zachtheid. De perfecte keuze voor wie liever op een wat stevigere matras slaapt.

VISPRING Signatory

 

De mix van fijne natuurlijke vezels van de Signatory omhult het lichaam in een delicate cocon en geeft u een luxueus en weldadig gevoel. Een vorstelijke matras die uitzonderlijke ondersteuning, uitstekende temperatuurregulering en een heerlijk zacht gevoel samenbrengt voor een onvergetelijke nachtrust.

VISPRING Sublime Superb

 

De Sublime Superb biedt een geruststellend traditioneel gevoel, in combinatie met een extra luxe touch. Naast de uitzonderlijke zachtheid van de verfijnde mix van vullingen, zorgt deze voor een stevigere sensatie, die comfort en ondersteuning biedt voor mensen met allerlei verschillende posturen.

VISPRING Tiara Superb

 

De Tiara Superb, met zijn duidelijk traditionele Vispring beleving, beschikt over een heerlijk dikke bekleding voor een bijzonder verfijnde en weldadige sensatie. Zuivere, natuurlijke materialen met een uitzonderlijke veerkracht en zachtheid zorgen voor een zeer flexibele matras die bijzonder goed reageert op partners met een verschillend postuur.

"Zonder goed advies maakt u al snel de verkeerde keuze."

5 tips als u gaat proefliggen

  • Oriënteer eerst zelf via onze website
  • Raadpleeg vrienden en kennissen wat hun ervaring is
  • Zoek uit wat voor bed en matras u nu heeft. Welke afmeting? Schrijf de voor- en nadelen op
  • Zorg dat u uitgerust bent als u gaat proefliggen
  • Schrijf uw wensen op en stem dit eventueel af met uw partner
Advies nodig? Neem contact met ons op

Kom proefliggen in onze winkel

Maak een proefligafspraak