Geschiedenis

Begin jaren 90 vestigde ZACK DESIGN zich op de markt als een van de meest innovatieve collecties designbedden en meubelen van massief hout. De vele varianten, structurele opties en vormgevingsmogelijkheden van de producten van vandaag laten de wensen van de klant uitkomen en dromen worden werkelijkheid.

De producten van ZACK DESIGN tonen een verantwoorde benadering van de natuur en duurzaamheid, niet alleen met betrekking tot het gebruikte hout, dat uitsluitend afkomstig is van bosbeheer. De extreem lange levensduur van deze hoogwaardige producten, die de levensduur van goedkope producten vele malen overschrijdt, bespaart op de lange termijn natuurlijke hulpbronnen en uw (persoonlijke) portemonnee.

Alle ZACK DESIGN-producten worden 100% gemaakt in Duitsland, op het hoofdkantoor van het bedrijf in de buurt van Coburg (Noord-Beieren), waar massief hout al meer dan 120 jaar wordt gebruikt in een lange familietraditie. Hoewel de productiemethoden en producten in de loop der jaren zijn veranderd, is tot op de dag van vandaag een belangrijk kenmerk behouden: ondanks de ondersteuning van de nieuwste technologie wordt het meeste werk aan het meubilair nog steeds door mensenhanden uitgevoerd. In tegenstelling tot anonieme lopendebandproducten, wordt elk meubelstuk een individueel meesterwerk. En bij nader inzien tonen de producten van ZACK DESIGN nog steeds de oude ambachtelijke traditie van vandaag – vooral in de details van de verwerking.