https://oostslaapcomfort.nl/wp-content/uploads/2020/09/Annic-van-Wonderen.jpg

Annic van Wonderen gaat proefliggen op Hästens

3 april 2019

Annic van Wonderen klaagde al een tijdje dat ze niet zo lekker sliep op haar bed. Het was warm en klam, en ze draaide nogal veel.Het werd dus eens tijd om het over een andere boeg te gooien… Tijd om eens een écht bed te proberen. Dus kwam ze naar onze winkel, OOST Slaapcomfort op het Zeeburgerpad 80-82 om te ervaren wat dit prachtige merk anders doet dan de meeste andere merken.

Zo kwam ze tot de conclusie dat een bed vooral met het lichaam wordt gekozen. Heel veel mensen willen op basis van ratio een bed kiezen, maar dat heeft niets te maken met wat je voelt. En daar draait het eigenlijk om! Laat los wat je in je hoofd hebt zitten, en ga een bed op gevoel kiezen. Het lichaam geeft perfect aan, wat het wel en niet comfortabel vindt.

Hästens is een bed dat gemaakt is van alleen natuurlijke materialen die een perfect nestje om je heen vormen. Daardoor verlaag je de druk op het lichaam en voel je direct ontspanning. Doordat er geen zones in het bed zitten, maakt het niet uit hoe je gaat liggen. Het past zich aan aan jou, mij en een ieder die erop gaat liggen. Dat maakt het bed echt uniek!

Hier vindt u meer informatie over het merk Hästens en waar u kunt proefliggen! U vindt ook nog veel info op onze site over Hästens.

Annic van Wonderen, eerst werkzaam als stylist, zette ruim vijf jaar geleden haar eigen modeblog op,
Annicvw.nl. Annicvw.com is de lifestyle website over Fashion meets business, beauty, health, sport, food, travel, baby en interior. Inmiddels is de website uitgegroeid tot een van de populairste mode nieuwssites van Nederland. Ook heeft Annic een boek geschreven over ondernemen.

Samen met haar vriend heeft Annic van Wonderen op Hästens gelegen in onze Hästens Store Amsterdam Zeeburg waar zij samen met onze slaapadviseur hun Hästens bed hebben samengesteld. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hier het filmpje: