Bekijk hier de goede doelen die wij ondersteunen!

Uiteraard is OOST Slaapcomfort Sinds 1935 ook maatschappelijk betrokken. Wij steunen daarom diverse goede doelen, waarvan wij denken dat die goed werk verrichten. Ook proberen wij op een milieubewuste manier met ons afval om te gaan. Dus wordt ook nagenoeg al ons afval gescheiden en weer gerecycled. Door hergebruik zorgen we ervoor dat het milieu minder belast wordt. Hieronder staan de doelen die wij een warm hart toedragen. Nu en in de toekomst!

goeddoelontmaskerd-shutterstock-1100-400

Milieu bewust

Bij OOST Slaapcomfort Sinds 1935 wordt karton in balen geperst en gerecycled, zodat dit daarna in speciale fabrieken gerecycled kan worden. Gerecycled karton wordt veelal gebruikt in bijvoorbeeld kranten (deze bestaan voor maar 30% uit “nieuw” papier, en voor 70% uit gerecycled papier/karton.

We helpen het milieu door oud papier en karton op de juiste manier af te danken.

OOST Slaapcomfort Sinds 1935 geeft kinderen uit oorlogsgebieden vertrouwen in de toekomst!

Kinderen hebben het recht om in vrede op te groeien. Vrij van angst en geweld. Vrij van oorlog. War Child laat kinderen in oorlogsgebieden weer spelen, zorgt voor onderwijs en helpt ze hun trauma’s te verwerken. We kondigen dan ook met trots aan dat wij War Child steunen als Business Friend met een vast bedrag per maand.

Kinderen helpen kan War Child niet alleen. Mede dankzij de betrokkenheid en donaties van ons en van andere bedrijven kan War Child meer oorlogskinderen op een effectievere manier helpen.

Sponsor van voetbalclub FC Abcoude

Al jarenlang sponsoren wij voetbalclub FC Abcoude. FC Abcoude is een in 1973 opgerichte Nederlandse amateurvoetbalclub uit Abcoude in de provincie Utrecht. De club bestaat uit een zaterdag- en zondagafdeling. FC Abcoude speelt op sportpark Hollandse Kade in Abcoude.

Free a Girl

Free a Girl is een noodhulporganisatie die zich inzet om jonge meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden en daders veroordeeld te krijgen. De afgelopen 7 jaar hebben zij bijgedragen aan de bevrijding van 3.740 meisjes uit bordelen in Azië.

Waarom wij Free a Girl ondersteunen?
OOST Slaapcomfort Amsterdam Sinds 1935 heeft het schilderij Prinsengracht van Hanneke Setz gekocht op een veiling, waarvan de gehele opbrengst naar Free a Girl gaat. Hierdoor kan deze organisatie nog meer meisjes uit de prostitutie bevrijden en een toekomst geven. Dit schilderij is te bewonderen in onze winkel aan het Zeeburgerpad 80.

Meer informatie
Voor meer informatie over het schilderij verwijzen wij u naar www.hannekesetz.nl en over Free a Girl naar www.freeagirl.nl.