RIVM maatregelen

Onze winkels zijn open zonder en met afspraak tot 17:00 uur! *check a.u.b. de (gewijzigde) openingstijden op onze website!

Wij staan ook zonder afspraak voor u klaar om u de beste nachtrust te bezorgen. Wij zijn weer ‘gewoon’ open (e.a. volgens de voorwaarden van het RIVM).  Ook is onze webshop natuurlijk 24/7 geopend. Voor vragen, advies of het plaatsen van een bestelling zijn wij bereikbaar op 020 – 6929151, per mail: verkoop@oostslaapcomfort.nl of via de chat op onze website. We hopen u snel in één van onze winkels en mogen verwelkomen. Dat kan ook nog steeds op afspraak. Ondanks dat wij weer open mogen zonder afspraak geven wij er de voorkeur aan wanneer u toch een afspraak maakt. Wij kunnen u zo beter ‘bedienen/adviseren’ en spreiden zo het bezoek en de risico’s.

 

Landingspagina

 

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus, hebben wij onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt. Het is nu mogelijk om zonder afspraak onze winkels te bezoeken maar het blijft mogelijk om d.m.v. een afspraak onze winkels te bezoeken via onze website homepage  https://oostslaapcomfort.nl/contact/afspraak/  zodat wij een betere bezoekers spreiding kunnen maken. Onze primaire focus ligt op het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers. Wij willen u dan ook vriendelijk doch dringend verzoeken om zéér zorgvuldig met de RIVM richtlijnen om te gaan.

 

U bent van harte welkom in onze winkels.

Onze verkoopadviseurs heten u ook zonder afspraak tijdens de reguliere openingstijden van harte welkom in onze winkels. Het is ook nog steeds mogelijk om op afspraak onze winkels te bezoeken. Wij zijn extra alert op persoonlijke hygiëne en mogelijke ziekteverschijnselen en nemen alle richtlijnen van het RIVM in acht. Wij verwachten dat ook van u! Zo begroeten we elkaar niet met het geven van een hand en blijven we op 1,5 tot 2 meter afstand. Het gebruik van een mondkapje is verplicht. Zodra u bij onze winkel aankomt zijn er gratis mondkapjes en handdesinfectiemiddel beschikbaar dat u kunt gebruiken. Wilt u een afspraak maken? Meer informatie kunt u hier vinden:  https://oostslaapcomfort.nl/contact/afspraak/

 

Voor het bezorgen van uw bestelling hanteren wij de volgende richtlijnen:

  • Onze monteurs/bezorgers nemen alle richtlijnen van het RIVM zéér serieus.
  • Oude, gebruikte matrassen worden in deze periode alleen op uitdrukkelijk verzoek afgevoerd en dit dient vooraf afgesproken te zijn. Hiervoor betaald u verwijderingsbijdrage voor de handelingskosten en het recyclen van uw matras(sen).
  • U dient er zelf voor te zorgen dat de slaapkamer geheel ontruimd is (m.a.w.: u dient zelf uw oude bed/matras(sen) op het moment van aflevering gedemonteerd/weggehaald te hebben, anders kunnen wij uw bestelling niet plaatsen.
  • Betalingen kunnen nog uitsluitend vooraf per bank worden gedaan of per PIN bij aflevering. (dit wordt vooraf met u besproken) Cash wordt alleen in hoge uitzondering geaccepteerd en alleen als dit vooraf is afgesproken.
  • De bezorgers geven u anders dan gewoonlijk geen hand en houden minimaal 1,5/2 meter afstand.
  • Bij het installeren van het bed mag u niet in de slaapkamer aanwezig zijn of de bezorgers helpen met lossen/monteren van uw bestelling. Nadat uw bestelling is geïnstalleerd zullen de bezorgers u vragen om alleen de afgeleverde goederen goed te controleren.
  • Indien u ziekte verschijnselen heeft of verkouden bent dan bent u verplicht omdat vooraf telefonisch aan ons te melden. Bij het afspreken voor het bezorgen van uw bestelling zal u hier ook specifiek naar gevraagd worden.
  • Het kan zijn dat wij door deze omstandigheden uw bestelling niet op tijd kunnen afleveren. Tot op heden zijn hiervoor geen aanwijzingen vanuit onze toeleveranciers/fabrikanten. Mocht het toch gebeuren dan vragen u bij voorbaat excuus hiervoor, maar zullen alsnog alles in het werk stellen omdat z.s.m.  alsnog voor u te regelen.
  • Onze webshop is 24/7 geopend. Artikelen kunnen in de winkel gereserveerd en afgehaald worden of thuisbezorgd.

Wij helpen je graag verder via onze webshop

Onze webshop is 24/7 geopend!
Via Live chat, e-mail: verkoop@oostslaapcomfort.nl of per telefoon kunt u te allen tijde vragen stellen.

Blijf gezond en een goede nachtrust helpt daarbij!